Zuzik moj sie swieci, jak psu... tez nie wiem, jak to mozliwe..?! Rozstepow brak, tfu, tfu. Pepek plaski, wrecz przewrocony na lewa strone.. mam nadzieje, ze nie zostanie taki rozwleczony :/
Pytam czy Ci sie nie opuscil, bo ostatnio cos wspominałaś, ze masz go jakby nizej. przybierasz teraz cos więcej? Bo Ty tez chuderlak!
Twoj Synuś pilkarz?
o matko.. współczuję
moja mam wrazenie, ze potrafila w tym tyg,w ktorym jestes aktualnie, w ogóle nie spac! Tez bym chciala do marca wytrzymac.. poki co, czuje sie swietnie. Napycham sie lutką i magnezem i wierzę, ze dotrwam
Katharina czekamy na Twoją @
) do maja mozna wiele zdzialac, na razie skup sie na dbaniu o siebie:*** &&& a tesciow olej! Wylacz sie! nie sluchaj! Albo dopiecz im coś z satysfakcją
Niestety brzuchatych wkolo pelno... zawsze! U mnie od 2 lat jest taki wysyp, ze kosmos... w tym roku juz 2 znajome..
Stacy, nie zamartwiaj sie:/ czyli grzybek?? Antybiotyk na tydzien? Nie martw sie o dzidzie, to sie zdarza, a nasz organizm i lozysko chroni maleństwo, jak tylko moze! Wszystko będzie dobrze:* ciekawe tylko, ze to przechodzisz bezobjawowo:|
M26 ja tez mialam cykl przerwy.. bylam wsciekla. Na start dlugo czekalam, bo ciągle jakies torbiele na jajnikach etc.. chciałam wszystko z marszu, ale lekarz nie dal zielonego światła.
Wykorzystaj teraz ten czas, odsapnij, zadbaj o siebie i przygotuj organizm na Kropka :*
W wakacje bedziesz juz nosic sie z brzuszkiem:***
Beti lubie takie znaki
i zmiane Twojego nastawienia
:*