reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
GizaS- pędź do lekarza, pędź!!!!!
Lindi, Magdusia- jesteście bardziej do przodu: ja mam porobione wszystkie możliwe badania krwi, M tak samo, tą nieszczęsną cytologię z kolkoskopią też mam za sobą, jaki jest kolejny krok?!?!?!Mamy z M jakąś bakterię, nie pamiętam jaką, ale jesteśmy na kuracji antybiotykowej i chcę się umówić na przyszły tydzień na kontrolę, bo to już tylko formalność.

reklama
Ba pytanie Błonka- oczywiście, że tak :-)!!!!Nie wiem ile jeszcze czasu będę potrzebować zanim tak jak Lindi będę się zastanawiać jak zaskoczyć męża, ale ruszyło do przodu :-)

Hej kobitki.
Widzę, że znów same dobre wiadomości. Sylha jak dobrze, widzisz wszystko kiedyś się musi ułożyć.
Błonka, ale by były jaja jakbyś faktycznie była w ciąży:)

Błonka oby długo sie okres spózniał:-)
Sylha kochana oprócz badań krwi miałam jeszcze USG piersi, EKG serca,szczepienie przeciw żółtaczce,wymazy z kanały szyjki i na chlamydię u męża wymaz z nasienia i na chlamydię-kurcze chyba tyle
Tak na marginesie ja też mam bakterie jakąś klibella oxytoca czy jakos tak, a u mojego M wszystko ok wyszło-w sobote okaże sie czy ją wytępiłam:wściekła/y:

Błonka oby długo sie okres spózniał:-)
Sylha kochana oprócz badań krwi miałam jeszcze USG piersi, EKG serca,szczepienie przeciw żółtaczce,wymazy z kanały szyjki i na chlamydię u męża wymaz z nasienia i na chlamydię-kurcze chyba tyle
Tak na marginesie ja też mam bakterie jakąś klibella oxytoca czy jakos tak, a u mojego M wszystko ok wyszło-w sobote okaże sie czy ją wytępiłam:wściekła/y:

pozyjemy zobaczymy :D nie chce sie nakrecac :) na luzie

Pewnie Błonka, nie ma co, nakręcanie tu nic nie da. Trzeba być spokojnym i wyluzować:cool: A za takie jaja to ja bym na twoim miejscu na kolanach do Częstochowy poszła dziękować:p
Mnie jakoś zmogło i zasnęłam po ostatniej odpowiedzi:eek: żeby znów się nie okazało,że to przeziębienie, bo u mnie to tak lubi się objawiać.

reklama
Magdusia- a do czego USG piersi?!?!?Ja wymazy też miałam i dlatego leczymy się oboje, bo też mamy jakąś francę, za tydzień się też dowiem czy się obraziła i polazła. M jak latał do urologa to też ma wszystkie te badani gotowe. A ja przeciw żółtaczce się szczepiłam jakieś 12 lat temu...wystarczy?!?!Czyli została mi końcówka badań :-)

Do góry