reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczynki,
Jak się coś pieprzy to na całego...dziś doszły jeszcze problemy w pracy....
podczytuje Was , ale weny i chęci brak:*

ehhh polityka, układy i szukanie kozła ofiarnego (patrz ja) ehhhh wkur...mnie to wszystko i niestety walka nierówna;(. No i właśnie mówiłam, że mam nowe motto do kolekcji: "jak masz miękkie serce , to miej twardą dupę".
Nie chcę za wiele pisać, bo nie chciałabym żeby się ktoś przypadkiem zorientował - śledzący forum:)

Lumia, o tak! Tylna część ciała musi być niesamowicie twardą, by stawiać opór ukladom, ukladzikom itd nie daj się!

Magda, rzekniesz, co u Ciebie?

Witam :)
Ja dziś padlam po pracy i dopiero dochodzę do siebie.
Lumio wszędzie chyba są układy :/
Aniko, Beti, M26 odpoczywajcie dużo :*
Kamisia jestem z Tobą&&&

reklama
Magdo, Kredko, Queen (o ile nas podczytujesz) myslałam dzisiaj o Was w trakcie jednego z programow sniadaniowych. Mowili o 3 rodzajach porodów - siłami natury, cesarskim cięciu i adopcyjnym:) tak strasznie mi się to spodobało:) no i ogółem był temat adopcji. Super, że o tym tez się mówi!

Lumia no co Ty mówisz;/ nie daj się tym łajzom! Głowa podniesiona i walka z piersią do przodu! Jak ja lubie znajomości i układziki;/

Marzen dzisiaj niby senny dzien, i wszyscy padnięci, ale dzieciaczki zapewne pełne energii, jak zawsze;)

Beti ja tez piłam zieloną i słaba czarną, owocowe;)

Do góry