reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
:D mi w pierwszych tygodniach wymusil pierwszenstwo mur, ukryty za bluszczem na parkingu:)
Kratka od rejestracji została wymieniona na nowa:p
Aniko pilnuj sie! Nie ma zartow:) leki oglupiaja.
Teraz tracasz bo masz lekki astygmatyzm, a później będziesz chodzic z obswinionym brzuchem bo nim będziesz haczyc o blaty:D ja ostatnio jakieś jedzenie "na pozniej" na nim nosiłam, calkiem nieświadomie...

reklama
Niebajko nie miałam nic złego na myśli, raczej chodziło mi ze w tych gorszych chwilach możesz pomyśleć że jeszcze chwilkę i będziesz miała Dzidzie przy sobie
Odpoczywam, ale przyznaję się ze obiad zrobiłam ;) oczywiście ze w domku siedzę

M ja tez nie mialam nic zlego na mysli:) jesli poczułas ze w jakikolwiek sposob na Ciebie naskoczylam to przepraszam! Nie chciałam denerwowac Kropkow:**!!! Czekamy na wysoką bete i pierwsze narzekania;)

Niebajko, M26, to się dogadałyście ;)

ja wróciłąm od rodzinnej, mam L4 do konca tygodnia i zapewnienie o kciukach ;) pani doktor powiedziała, że dziś jakiś czarny poniedziałęk, wszyscy nazrekają na cisnienie (moje zawroty głowy) i sporo infekcji, wiec powiedziała by unikac sklepów itd. to siedzimy z Kropkiem na kanapie :)

reklama
A gdzie tam ja wróciłam z roboty i odrazu łóżeczko od iui ciągle śpię :O ale to przez pogodę :O

Do góry