Stacy musi byc
ja sie wybieram na gbs w tym tygodniu. Jutro odpuszczę, ale chyba we wtorek podjadę. Czekam na Twoje wyniki
Marzen u mnie dobrze:* dzisiaj gorszy dzien, a moja podpora czasami nie spelnia swojej funkcji, lecz wręcz odwrotnie, tylko mi doklada zmartwien. Ręce, cycki opadaja, a bezsilność doprowadza do placzu i przerazenia.. bo tu zaraz istotka ma sie pojawić, a ja nawet chłopa ogarnac nie moge...
Do tego Kurdupel, ktory wg czwartkowej wizyty wazyl 2600 ma adhd i wbija mi konczyny pod zebra itp.. i jak cala ciążę nie jecze, brykam itd, to teraz zdaza mi sie syczec z bolu.. meksykanska fala i notoryczne rogi na brzuchu..:/ zaczynam rozumiec Emi, ktora pisala, ze ostatni miesiac jest naprawde ciezki.. i wszystkie dziewczyny, ktore chca juz wypluc dziecko bo maja dosc. teraz jest luz, ale za 2 tyg takich cięższych dni będzie zapewne wiecej..
Lumia ja w ogóle nie rozumiem zasadnosci działania takich instytucji jak zus, czy nfz... i dlaczego moj lekarz w godzinach dyzury przyjmuje pacjentki prywatnie, uzywa szpitalnego sprzętu, itp itd...
Kredko oj wiemy jakbys chciała, wiemy
ja pamietam doskonale te emocje... i jak obudzilam sie po.operacji i szukałam ręka opatrunku na brzuchu, zeby juz wiedziec czy przecieli mnie wpół, czy tylko 3 dziurki. i okropne hsg, ktore musiakam powtorzyc.. i ten strach.. i w ogóle... rob to histero jak najpredzej!
M odpoczywasz?
Pyreczko?
Aniko Kropkowa moja:**** uczelnia odwalona?
Kredko Ty mnie nie przepraszaj
ja czasami mam problem zeby ogarnac nas wszystkie tutaj
Beti?