reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko, no wiem, ze nie jesz i tym bardziej serca nie masz - dla siebie! N tak wszystkiego nie zje.... Ale pysznie wygląda :)

Witam się :)
Wczoraj oczywiście leniuchowalam ale też wieczorem wyszłam na chwile do koleżanki bo miała urodziny, chociaż żeby przez chwile nie myśleć..
Czuje się b.dobrze tylko cały czas brzuch powiększony.
Życzę miłej niedzieli

I ja sie witam niedzielnie:)
Właśnie wróciłam z week - byliśmy w goórach. Jeszcze dzis zrobiliśmy trasę i teraz lerzę pod kocem i zaraz chyba usnę:)

M26
Niech moc bedzie z Twoimi kropkami:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& leniuchuj:)

Aniko,
A jak Ty się czujesz? jakieś objawy ciążowe? w którym tygodiniu jestes?

Madzia,
Kamisia
:*

Zuzik, Stacy
A jak wy się czujecie - ciężaróweczki?:) Bo widzę,że Niebajka szaleje w kuchni:p

Emi, Kredka, MArzen , KAtarina
:)

lumia ja jestem po przykrej wizycie u teściów...jak już kiedyś pisałam szwagierka jest w ciąży. było chwalenie się ciuszkami i calą resztą. to przeżyłam ale potem...teściowi chyba to już wystarczy że córka da mu wnuka bo była rozmowa na temat stołu, że mają za mały...a on wypalił...ale my już nie mamy w planach powiększenia rodziny...ale mi przykro było i jest. wiem że nie jestem zdrowa i nie mogę sobie zajść w ciążę tak na pstryknięcie jak jego córka ale mógłby chociaż wierzyć i nas wspierać. ja jestem chora ale to dotyczy także jego syna...

Co za męda z tego Twojego teścia - przepraszam za określenie:/
Ja mowię, ze ie ma nic gorszego , jak rodzina wbijająca szpile:/
Ehhhh a co Twój M na te teksty?

lumia nie masz co przepraszać za określenie...i tak za łagodnie go nazwałaś...a mój M..wkurwił się coś tam mu powiedział...nie wiem bo mnie tak zmroziło że nie pamiętam co mówili i po wyjściu od nich zaczął mnie za niego przepraszać...potem trochę tłumaczyć bo to jego ojciec ze może tego nie chciał...ale wyjaśniłam mu dosadnie...że teść postąpił i powiedział to świadomie że to nie pierwszy raz i że wizyty u nich chce ograniczyć do minimum...
w pracy mam strasznie...teściów strasznych...nie chcę tam jeździć i tylko się stresować...bo tak to nigdy nie uda mi się zajść w ciążę

reklama
Do góry