reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko,
Podczytuje...

M26
Normalnie produkcja hurtowa:) Gratuluje

Madzia
Przykre to, że nawet OA "utrudniają" i te wszystkie procedury ....potrafią zniechęcić:( ale myślę,że uczucie jak zobaczycie swój CUD wynagrodzi Wam ten czas:)

Beti
Do boju "Taranie";)

Kamisiu,
:*

Zizuk
Dokładnie jak Anika napisała - wulkan pozytywnej energii:) lubię to;)

Stacy, Marzen
:)

Niebajko,
To nie pozostaje nic jak czekać na piękne zdjęcia:)

Kredko,
:cool2:

Dziewczyny, które mają kontakt z Ememems na innym wątku - powiedzcie jej,że się obraziłam, że nie pochwali się u nas Emma;)

reklama
STYCZEŃ

27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
27 - M26 - punkcja/jajcobranie
28 - Beti - IUI
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina
28 - niebajka - wizyta kontrolna u gina
29 - M26 - transfer

LUTY

03 - niebajka - przepływy i usg 4d
03 - kamisia - wizyta kontrolna i usg
04 - anika11 - wizyta o 7.00 ;)
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - marzen - wizyta w Gamecie - działania czas start!

Kredka - histeroskopia
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

Ostatnia edycja:
Zuzik, dzieki za uwzglednienie mnie w kalendarzu, ale moze ejszcze nie byc serduszka, wiec moze dla bezpieczeństwa zmienmy ;)

Madzia! To ruszyło z grubej rury :) No dużo tego wolnego potrzebujecie, ale popatrz na efekt końcowy. Wasze Szczęście już na Was czeka. Wierzę, że uda się to jakoś wszystko pogodzić. &&&&

Lumia - myślałam o Tobie, bo ostatnio to jakieś krzaczory porastają nasz wątek ;)
Co do mojej energii...Bo ja wiem jak to jest, jak być w Naszej sytuacji... Przechodziłam przez to razem z Wami i wtedy to Wy podnosiłyście mnie na duchu i dodawały sił. Dlatego zawsze będę Was wspierać, choćby słowem. Ani się obejrzycie jak mała stópka będzie się Wam wypychać pod żebrem ;P Tego życzę wam wszystkim i każdej z osobna najmocniej jak umiem...

Pyreczka czekam na wieści i jakieś terminy do kalendarza ;D

STYCZEŃ

27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
27 - M26 - punkcja/jajcobranie
28 - Beti - IUI
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina
28 - niebajka - wizyta kontrolna u gina
29 - M26 - transfer

LUTY

03 - niebajka - przepływy i usg 4d
03 - kamisia - wizyta kontrolna i usg
04 - anika11 - wizyta u ginki o 7.00 ;)
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - marzen - wizyta w Gamecie - działania czas start!

Kredka - histeroskopia
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

MARZEC

+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maluszkiem

Mój gin nie zapalił się tak jak ja do mojego pomysłu, żeby zwalić wszystko na progesteron. Twierdzi, że jeśli brałam duphaston a plamienia i tak były to na jego oko to nie to. Oczywiście ten progesteron sobie zbadam dla spokoju sumienia.
Wpadł natomiast na pomysł żeby wysłać mnie na histeroskopie. Po okresie mam się stawić w szpitalu. Zuzik zapisz mnie zatem gdzieś w okolicach 20 lutego na histeroskopie

Trochę mi skrzydełka opadły :(

Pyreczko, nie martw się ta histero, to wbrew pozorom dobrze! Lekarz rozszerza diagnostykę i próbuje znaleźć przyczynę, to lepsze niz działanie po omacku ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry