reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26 gratuluję bardzo mocno &&& żeby pięknie się zapłodniły :-) :)

dla Wszystkich Was :-*

aniko piękne podchody do mnie robisz;-) ;) co czytam? sagę "Stulecie Winnych". polecam. rewelacja

Nibajko nie ustępujesz w pomysłowości anice:-D kot miałczy, ale za to ma zapalenie spojówek wiec dziś kolejna wizyta i weterynarza:sorry2:

wiem co u Was. a u nas:
dziś byliśmy w OA napisaliśmy testy psychologiczne i jakaś taka poczułam się wypompowana emocjonalnie. teraz czekamy bo na przełomie luty/marzec będzie wizyta w domu. a później zaczniemy kurs.
załamały mi się nadgarstki. wszyscy chcą żebyśmy pracowali, klinika bo trzeba im płacić za usługi, OA bo musimy utrzymać adoptowane dzieci, a wszystko u nich załatwiać trzeba do południa. zadzwoniłam do kliniki żeby się umówić na wizytę do psychologa i co? tylko do południa = wolne z pracy. wizyta pań z OA tylko do południa, bo one nie prowadzą samochodu i komunikacją publiczną będą do nas jechać więc zejdzie im na wizytę pół dnia = dla nas wolne z pracy. na kurs zależało nam zeby systemem weekendowym. jasne zapraszają w sobotę.dzisiejsze testy = wolne z pracy. i dowiadujemy się: dwa indywidualne spotkania z psychologiem w dzień powszedni = dwa dni wolne z pracy. wykład prawnika = wolne z pracy. załamka

uściski dla Was i dziękuję, że jesteście:wink:

reklama
Madziu no troche tego wolnego musicie poswiecic ale chyba wiesz ze warto!!! :-* a zobaczysz ze to raz dwa przeleci!! A kiedy bedziecie mogli poznac Wasza pocieche???:-D

M26 to ja tez tak chce:-) chociaz z moim amh to ja sie martwie czy to 6 znajda a co dopiero 12!! ;-) w sumie to nawet 6 nie potrzebuje tylko jedno ale skuteczne;-)

Kamisia... :-* u mnie raczej psychicznie nic sie predko nie zmienj. Wracam powoli na fitness bo nie moge patrzec w lustro... ogolnie wygladam tak jak sie czuje czyli okropnie... czejam na @ i licze ze jak mi woda zejdzie z organizmu to moze troche lepiej sie poczuje...

Magda, hahah :* ale ja naprawdę ciekawa jestem Twych lektur ;) skoro polecasz, to wpisuję na liste oczekujących... czytam, ze działacie z OA, niech się kręci. przyjdzie czas, ze Twój nastrój też się poprawi. ściskam!

M26, rewelacyjny wynik! 12 dojrzałych komórek, fiu, fiu, fiu ;) niech się teraz ładnie zapładniają. czekam na wieści od embriologa!

Pyreczka, skrobnij, po wizycie! bardzo ejstem ciekawa, co Ci lekarz powiedział! kartkę z pytaniami miałas?

Marzen, strach ma wielkie oczy, dasz radę, a my CIę tu wspierać bedziemy i kibicować bardzo:)

Kredko, Tobie kibicuję, byś się zmobilizowała do fitness, bo pamiętam, ze dobrze Ci to robiło! :) byłaś wtedy z siebie zadowlona, a morale trzeba podnosić suksecywanie:)

Zuzik, ale od Ciebie energia pozytywna bije :) super!

Beti, jak nastroje przed jutrem? co tak dziś zamilkłas?

Lumia, podczytujesz? daj znaka!

Kamisia, Stacy :*

Niebajko, uśmiecham się do Ciebie:)

ja od dzis do niedzieli mam studia. pojechałąm dzisiaj, ale byłam tylko połowę czasu - okazało się, że z jednych zajeć mamw piatek egzamin :/ wracając wpadłam do mojej lekarki po recepty do rejestracji, a tu niespodzianka, bo udało mi się z pogadać z gin odnośnie leków i wizyty, początkowo miałam mieć wizytę 9 lutego, ale uprosiłam, by byłą wcześniej i tak oto 4 lutego zobaczę Kropka :) i najlepsze, ze specjalnie dla mnie lekarka przyjdzie tego dnia na 7.00 rano, a normalnie zaczyna o 7.30. Poczet moich aniołów się zwiększa :)

reklama
Do góry