reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć Dziewczynki :)

Musiałam chwilę odsapnać, żeby przemyśleć co dalej i się jakoś ogarnać, bo już zaczęłam wierzyć, że Miś to jedyne dziecko na które sobie zasłużyłam.

Jutro idę do gina liczę na poważną rozmowę. Sprawdziłam swoje wszystkie wyniki i okazało się, że nie miałam robionego progesternu (Aniko dziękuję, że zwróciłaś na to moją uwagę :*), a naczytałam się trochę i wydaje mi się, że te moje przeokresowe plamienia to wynik spadku progesteronu. Nie miałam tych plamień zanim zaszłam w ciążę z Misiem, a później miałam je przed samym okresem. Od kiedy staramy się o dziecko mam je dokładnie w 22 dniu cyklu - teraz robię notatki to wiem :D
Czy wydaje się Wam to logiczne?

Aniko :* Boziu tak się cieszę, że beta tak pięknie rośnie. Gratuluję, odczarowałaś forum :D

Beti trzymam kciuki za pęcherzyk i udaną IUI &&&& Na pewno sie uda!!!

Kamisiu niezmiennie życzę Wam wszystkiego co najlepsze i myślę o Was :*

Katharina chcesz posmęcić to smęć, od tego też jest ten wątek, żeby wylać żal, a później wziąć się w garść :)

A czyj to brzuch był, bo już nie mogę się dokopać.... składam rezerwację na niego :D Piękny był, nie mówiąc o właścicielce... jaka chudzizna :D Ja przytyłam w ciąży 18 kg o_O

Lumio napisałąm bym,że świetne wieści, ale w tej sytuacji to słowa nie na miejscu. W każdym razie liczę na to, że to co się stało to po prostu przysłowiowy pech, który nigdy więcej się nie powtórzy :*

Zuzik, Niebajko, Marzen, M26, Madziu, Kredko Stacy:*

A Emenems co? Tak ją pochłonęło macierzyństwo? :D Mam nadzieję, że u obu lasek wszystko ok :)

Aniko piekna beta:-) jak sie ciesze ze w koncu nasze forum wychodzi na prosta:-D

Beti:-) no to teraz bede odliczac do Twojej bety:-D juz nie moge sie doczekac:-))))))))))

Kamisiu - mysle o Was czesto... i gdzies tam w glowie mi siedzi ze moze jeszcze ten przeszczep ma szanse. Teraz takie cuda medycyna dziala ze nigdy nie wiadomo! A moze zaczerpnac tematu u jakiegos specjalisty? Tak bardzo bym Wam chciala pomoc...... tule...

M26 zoladek to ja mysle ze tak reaguje na stres. Tyle sie naczekalas i to JUŻ sie dzieje i jest tyle emocji i nerwow ze to chyba normalne! Wiec kochana gleboki oddech i cyc do przodu ;-)
Fajnie ze bedziecie testowac razem z Beti:-) moze w koncu beda forumowe blizniaki:-D

Emi jak tam? Wychyl glowe z pieluch i szkrobnij bam tu co nieco;-) i moze jakas focie przy okazji;-)

Katharina - a nie mozesz z m wyjechac? Skoro i tak chcesz zmienic prace? Moze zmiana klimatu wplynelaby dobrze na staranka:-)

Madzia mam nadzieje ze cos lepiej :-*

Lumio, Niebajko, Stacy, Zuzik, Marzen, Pyreczka:-*

reklama
Do góry