reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko Kochana! Trudny czas przed Wami... Potrzebujecie teraz siebie, a twój emek potrzebuje Cię jeszcze bardziej niż do tej pory. Potrzebuje Twojej siły, wsparcia i bliskości... Ja wiem, że jesteście zgranym, cudownym małżeństwem i że wynik badania nic między wami nie zmieni. A na pewno wzmocni Was jeszcze bardziej! Poznaliście "przeciwnika" i walka z nim okaże się dużo łatwiejsza.
Macie jeszcze możliwości, to nie jest tak, że furtka się za Wami w tym momencie zatrzasnęła!
Tylko plan działania się troszkę zmieni. Ale cel i efekt będzie ten sam - będziecie rodzicami!!!!
Masz wspaniałego męża, nie każdy by się tak poświęcił...
Ty też jesteś wyjątkowa, bo nie składasz broni - próbowałaś z dawcą, myślisz o powrocie i adopcji...
Mocno trzymam za Was kciuki Kredko! &&&&&

reklama
STYCZEŃ

13 - M26 - wizyta u gina
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
22 - Pyreczka - wysoka beta hcg
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina

13 - Emenems - przywitanie z córeczką

LUTY

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką

Kredko czekam na jakies dluzsze info.. tymczasem przytulam mocno!!! Przetrwacie to i wazne ze jestescie pogodzeni z innymi opcjami.

Tak Magdo... jak zachorowalas w czwartek to do poniedziałku zdychasz ... :/

Dziewczyny mam lipe z netem bo wracamy

Nie ma tragedii a wrecz powiem ze mi ulzylo bo niewiedza byla gorsza:-) poniewaz mamy 3 aid za soba wiec temat dawcy nie jest nam obcy a m stwierdzil ze przynajmniej jest pewny ze feny jego "cudownej" rodzinki nie przetrwaja:-) m stwierdzil ze z jednej strony jest troche zly a z drugiej to sue bardzo cieszy.

Jedynie nas zastanawia dlaczego moze ich wogole noe byc ale to juz czysta ciekawosc

Witam :)
Kredko ale przynajmniej się teraz nie będziecie zastanawiac tylko już wszystko jasne.
Ja wróciłam do domu obiad gotować i zaraz na radę znikam :/
Rety niech ten tydzień się skonczy.

Cześć Dziewczynki:)

Kredko,
Tak myślę,że tej informacji nie potraktowałaś jak wyrok, a krok na przód:)
Ja również czekam na dłuższe sprawozdanie. I czy ta informacja to już definitywnie temat zamknięty??

Emi
Ja stawiam, ze urodzisz w sobotę 16 stycznia:)

Pozdrawiam i kusiole dla całej reszty:*

reklama
Cześć Dziewczynki:)

Kredko,
Tak myślę,że tej informacji nie potraktowałaś jak wyrok, a krok na przód:)
Ja również czekam na dłuższe sprawozdanie. I czy ta informacja to już definitywnie temat zamknięty??

Emi
Ja stawiam, ze urodzisz w sobotę 16 stycznia:)

Pozdrawiam i kusiole dla całej reszty:*
Jezu - jeszcze dwa dni na kanapie ? Ufff - to mi wyzwanie rzucasz [emoji23][emoji23]

Do góry