reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumio poszłabym z chęcią ale terminy do niego są dopiero na luty,jak mam monitoring to wtedy bierze mnie z biegu,nie wiem już mi nerwy puszczają ryczę z bezsilności :( ku*wa czemu ja mam takie parcie na dziecko że nie potrafie normalnie funkcjonować ???? :( :( :( na niczym nie potrafię sie skupić,nie potrafię choć na chwilę odciągnąć myśli od ciąży,dziecka i wogóle :( :( :( nawet na prowadzeniu auta nie mogę sie skupić wczoraj gościa bym na pasach rozjechała :( :( :( ku*wa to już nie bezpieczne :( :( :( wywaliłam butlę wina :( :( :( Kredko sorry :( :( :( :( ;( :( :( cienka jednak jestem :(

reklama
Beti,
A do jakiegoś innego? Jeżeli chcesz lutkę to ja mam 100 mogę Ci wysłać.,
A Ty masz zawsze regularne cykle? ile Ci się spóźnia?

Lumia od dwóch lat mam regularne co 29,30 dni ostatnio po ostatniej nie udanej stymulacji dostałam po 49 dniach ale jajca nie urosły więc rozwaliła mi sie gospodarka hormonalna dostałam 13 listopad,12 grudzień,i teraz miała być 11 styczeń spóznia sie niby dopiero trzy dni :( ale to jest o trzy dni za daleko, jeżeli dostanę jutro to znowu doopa bo wtedy owu wypadnie na wekeend, a nie wiem czy u nas robią IUI w wekeend :( :( :( eh :(

Ojj tam Beti. Coż za czarnowidztwo:p
A skąd wiesz ,że owu w takim razie też się nie przesunie i nie będzie w week:sorry::cool2:
A tymczasem winko, ciepła kąpiel i zaciągnij chłopa do wyra;)

no niic poryczę sobie,i zostało mi czekać ale jak mam być szczera to coraz bardziej mi sie wszystkiego odechciewa ,przestałam już wierzyć że mi sie uda,tracę siły do walki choć .......eh lepiej sie już zamnkę zresztą nic nie widzę,przez łzy.....spadam :( :( :(

Beti,
Kurde co Ty piszesz. KAzda z nas ma chwilę zwątpienia. Sama widziałaś co się działo ostatnio na forum, a jednak walczymy dalej. Więc cyc do przodu! Idz się wypłacz, bo to Ci pomoże i jutro z nową siłą do wlki prosze mi się tu stawić!-to rozkaz:)

Beti jakbys byla blizej to bysmy to wino razem wychlapaly ( i to nie jedno) tule Cie i wiesz - my z tych co sie nie daja mimo wszystko!!!! Wez se poskacz na skakance albo jak masz pilke ta duza to na pilce poskacz. Albo po m;-) i nie panikuj mi tu !!!!!!!!! Tule Cie i caluje:-*

reklama
Beti tak teraz mysle ze skoro nie palisz ( a mam nadzieje ze sie trzymasz:-* ) to wiesz ze rzucenie fajek robi rozne psikusy w naszym organizmie i moze @ opoznic!

Do góry