reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziękuję wszytskim &&& nam są bardzo potrzebne;-) ;)

zuzik na L-4 nie jestem całe szczęście nie ma takiej potrzeby. zwariowałabym w domu, a i tak jutro do pracy i znowu 3 dni wolnego...

kamisia przytulam cię mocno... tak szczerze mówiąc to ze względu na ciebie i Lumię nie śmiem nawet użalać się nad sobą...

yoanna oczywiście że robił usg. nie ma zmian chorobowych, ale niestety dr stwierdził że endo się zmniejszyło. to mnie skołowało, bo nie rozumiem dlaczego. było 14mm w zeszłym tygodniu a teraz ok 11mm dał przy tym znak "??"
nie ma też śladu po plamieniu, pokazywał mi wszystkie przybory użyte do badań i czyściutko

Madzia to kiedy nastepna wizyta???
No ja co do endo to nie pomoge bo ja sie fachowo nie znam (jeszcze;-) )
A z oa nie dzwonili???

Kamisia jak tam? Jaki plan teraz? Macie jeszcze jakas wizyte?

Emi troche puscilo ale to nie wszystko. Nigdy nie mialam lewatywy i zastanawiam sue jak okropne to jest ?

Lumia jak u Was? jakis nowy plan kiedy macie wizyte? Mam nadzieje ze trzymasz sie jakos!!!

kredko z OA? jest 7 stycznia nawet nie liczę że w styczniu zadzwonią.
kolejna wizyta jak napisałam w poniedziałek

STYCZEŃ

07 - stacy - wizyta kontrolna u gina
08 - Pyreczka - drugie podejście do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
11 - marzen88 - podglądanko
12 - Anika - transfer śnieżynki
13 - M26 - wizyta u gina
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - Beti - podglądanko
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

+/- 13 - Emenems - przywitanie z maluszkiem

LUTY

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maluszkiem

Ostatnia edycja:
Zuzik możesz mnie wpisać na 13.01 na wizytę.
Magda zaciskam mocno kciuki, ale dziwna sprawa z tym endo. A wcześniej kiedy robiłaś bete?
Emi jak się czujesz?
Kamisia Lumia. Cały czas myślę o Was.

M26 poprzednią betę miałam 31.12 tak więc minęło 7 dni. tak sobie myślę jak możliwe żebym miała 8mm endo skoro takie miałam w dniu transferu a to było mc temu. zgłupieć można.

aniko ile czasu czekałaś do crio? i jak wygląda przygotowanie? wiem wiem jest jeszcze szansa, ale ja lubię wszytsko wiedzieć już. uspokaja mnie to psychicznie.

Magdo, zapytałam o usg, bo wydawało mi się, że mógł na nim coś więcej zobaczyć, niż z bety wyczytać.
To dobrze, że po plamieniu nie ma śladu :)
Trzymam kciuki za Was nieustannie &&&

reklama
Do góry