reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka no maślanka z kiwi ze śliwkami jabłkiem ze skorka i posypane błonnikiem na noc ( ja sałatkę owocowa robie) rano na czczo wode ciepła z duza ilością cytryny a potem kawe z mlekiem - rusza ogolnie - sporobuj

reklama
Emi kiwi odpada bo mam alergie... troszke puscilo ale to byla kropla w morzu.. autentycznie wygladam na 5 miesiac ciazy bez ciazy:-D ....

Beti w aptece dali mi Senokot ze to niby zawiera7.5mg senna

Kredko, a ja Ci doradzę wypić 2 łyżki olejku RYCYNOWEGO. Nie wiem czy któraś to stosowała kiedyś, ale...pomaga ;)
Na początku to nawet 3x dziennie :)

Zuzik po pierwsze bym sie bala po drugie raczej nie do kupienia w ie... ale z lat szkolnych pamietam;-) jak nauczycielce ktos dolal do kawy:-D

Ha ha, chciałaś cos skutecznego:-D
Nie bój się, na początek możesz zacząć od 1 łyżki 1x dziennie. Chyba w każdej aptece go dostaniesz. Zobaczysz, to Ci pomoże :)

No emi ja tez nie mam zaufania do tego olejku:-) balabym sie ze m musial by mi koldre do lazienki przyniesc haha

Dziewczyny wzielam 4 tabletki bo niby pisze 2-4 i czuje jak mi sie tam w srodku przelewa. Moze to sliwki zaczynaja dzialac albo jablko ale cos sie tam dzieje:-D

Dziewczyny czy macie jakies sprawdzone sposoby na to zeby dostac rozwolnienia??? Bo ja juz sie poddaje... juz nie wiem co mam robic!!! Wiem ze to nie ten watek ale Wy tak duzo wiecie...:-)
Sliwek suszonych juz zjadlam nie wiem ile popijajac je woda gazowana, nic ani drgnie... potem zjadlam jablko i znowu gazowana ( mimo ze wole zwykla to podobno ta lepiej dziala)
Przed chwila bylam w sklepie i kupilam jakies tabsy w aptece zeby je na noc zazyc bo w 8-10h dzialaja i pani mowila ze te najlepsze. Kupilam jeszcze sliwki w puszcze w soku wlasnym czy jak to sie tam nazywa i pol puszki zjadlam i nic... zaraz rzyg.. tymi sliwkami!!! Wiem ze musze cierpiec ze palilam tyle lat ale to juz za dlugo trwa!!!!!
Czopki evague. Dzialaja expresowo do pol godziny;)

reklama
Kredko, a ja Ci doradzę wypić 2 łyżki olejku RYCYNOWEGO. Nie wiem czy któraś to stosowała kiedyś, ale...pomaga ;)
Na początku to nawet 3x dziennie :)
Po senesie brzuch boli. Ja mam problem od lat i wiem jak to jest, czasami tydzien czasu nie moge usc do toalety. Nic mnie nie ruszy tylko senes ale brzuch boli a potem strach do pracy isc zeby czasem po drodze nie zlapalo. Czopki evague dzialaja odrazu do pol godziny. Jak duzo dni nie bylas, to uzyj ze 3 tylko nie na raz. Po kazdym zalatwieniu sie pojedynczo. I powinien rytm wyproznien wrocic do normy. Wybaczcie ze sie rozpisalam, ale moze ktos ma z tym jeszcze problem. A to okropne jest i niezdrowe takie meczenie sie z tym.

Do góry