reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kredko, a ja Ci doradzę wypić 2 łyżki olejku RYCYNOWEGO. Nie wiem czy któraś to stosowała kiedyś, ale...pomaga
Na początku to nawet 3x dziennie
zuzik85
Ha ha, chciałaś cos skutecznego
Nie bój się, na początek możesz zacząć od 1 łyżki 1x dziennie. Chyba w każdej aptece go dostaniesz. Zobaczysz, to Ci pomoże
Nie bój się, na początek możesz zacząć od 1 łyżki 1x dziennie. Chyba w każdej aptece go dostaniesz. Zobaczysz, to Ci pomoże
zuzik85
O właśnie, Emenems - olejek rycynowy przyspiesza poród Ale Ty na razie masz jeszcze czas
Boje sie go ze za szybko itp ze przesadzę mam Daleko do szpitala pozatym jestem przeć terminemO właśnie, Emenems - olejek rycynowy przyspiesza poród Ale Ty na razie masz jeszcze czas
A tak wiesz... Moge przesadzić
kredka82
No emi ja tez nie mam zaufania do tego olejku:-) balabym sie ze m musial by mi koldre do lazienki przyniesc haha
Dziewczyny wzielam 4 tabletki bo niby pisze 2-4 i czuje jak mi sie tam w srodku przelewa. Moze to sliwki zaczynaja dzialac albo jablko ale cos sie tam dzieje
Dziewczyny wzielam 4 tabletki bo niby pisze 2-4 i czuje jak mi sie tam w srodku przelewa. Moze to sliwki zaczynaja dzialac albo jablko ale cos sie tam dzieje
G
Gość
Gość
Czopki evague. Dzialaja expresowo do pol godzinyDziewczyny czy macie jakies sprawdzone sposoby na to zeby dostac rozwolnienia??? Bo ja juz sie poddaje... juz nie wiem co mam robic!!! Wiem ze to nie ten watek ale Wy tak duzo wiecie...:-)
Sliwek suszonych juz zjadlam nie wiem ile popijajac je woda gazowana, nic ani drgnie... potem zjadlam jablko i znowu gazowana ( mimo ze wole zwykla to podobno ta lepiej dziala)
Przed chwila bylam w sklepie i kupilam jakies tabsy w aptece zeby je na noc zazyc bo w 8-10h dzialaja i pani mowila ze te najlepsze. Kupilam jeszcze sliwki w puszcze w soku wlasnym czy jak to sie tam nazywa i pol puszki zjadlam i nic... zaraz rzyg.. tymi sliwkami!!! Wiem ze musze cierpiec ze palilam tyle lat ale to juz za dlugo trwa!!!!!
reklama
G
Gość
Gość
Po senesie brzuch boli. Ja mam problem od lat i wiem jak to jest, czasami tydzien czasu nie moge usc do toalety. Nic mnie nie ruszy tylko senes ale brzuch boli a potem strach do pracy isc zeby czasem po drodze nie zlapalo. Czopki evague dzialaja odrazu do pol godziny. Jak duzo dni nie bylas, to uzyj ze 3 tylko nie na raz. Po kazdym zalatwieniu sie pojedynczo. I powinien rytm wyproznien wrocic do normy. Wybaczcie ze sie rozpisalam, ale moze ktos ma z tym jeszcze problem. A to okropne jest i niezdrowe takie meczenie sie z tym.Kredko, a ja Ci doradzę wypić 2 łyżki olejku RYCYNOWEGO. Nie wiem czy któraś to stosowała kiedyś, ale...pomaga
Podziel się: