reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
yoanno no właśnie nic nie wyczytał. siedzi mi w głowie to endo moje. o co to chodzi??

a najbardziej ze wszytskiego to mam teraz ochotę napić się zimnego białego wina... a ponieważ nie wiem czy mogę upiekłam orzechowe ciasteczka i popijam sok pomarańczowy.

reklama
Madziu, a możliwe, że były dwa zarodki i beta była wysoka, a po tym krwawieniu, jakby został jeden to beta wychodzi niższa? tak hipotetycznie... i czy na usg gin by to zauważył?

zuzik aż się uśmiechnęłam do Ciebie kochana:-) :) na usg lekarz takich rzeczy nie zobaczy, ale Kasik wpadła na ten sam "pomysł", a mój mąż wymyślił taką teorię w poniedziałek kiedy dostałam plamienia. myślę - powiedział - że jeden zarodek się wyprowadził, a dzisiejsza beta potwierdziła ponoć jego teorię.
kazał mi się tej teorii trzymać, a ja jako posłuszna żona czynię to, bo przecież nic innego nie pozostało:blink:

Ja też to miałam na myśli,bo jak ja byłam w ciąży z blizniakami to czytałam taki artykuł,i to jest bardzo prawdopodobne dziewczyna urodziła zdrowego bąbla :) właśnie przy obumarciu jednego zarodka beta albo stoi wtedy,albo mało przyrasta :)

ale ja nie pomyślałam że głupota, tylko że właśnie nie tylko Ty :-D no i widzę, że M26 też dołączyła do tego klubu wymyślicieli:-D o jeszcze Beti:biggrin2:

oj dziewczyny jak ja się cieszę że ja was mam:biggrin2: aż się poryczałam

Bo my jesteśmy "myślicielki dobrej teorii" :-D

Choć dzisiaj w głowie siedzi mi Lumia...miała mieć to coś na "z":no2:. Może nie miała? Może jednak serduszko biło?...Może... ehhh

Magda wiem że to trudne,miałam to samo,ale postaraj się trochę odsapnąć,jesteś obstawiona lekami dużo odpoczywaj i tyle,Ty zrobiłaś już naprawdę WSZYSTKO,teraz niech się dzieje wola nieba :)

reklama
Do góry