reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
O, święta minęły i na forum gwar się robi :)

Niebajko, co to za boleści nerkowe? Dobrze, że już wszystko opanowane ;)
Lumia, Madzia proszę zaciskać nogi Bo Wasze Kropeńki to dopiero na wakacjach mają prawo wyjść ;) Madzia kciuki za pięknego sikańca jutro &&&
Ja nie wiem czy to po świętach, czy to od ciąży, ale poraz kolejny muszę garderobę odświeżyć! Boziu...znowu się w nic nie mieszczę. W święta musiałam od mamy tunikę pożyczyć, bo jak się najadłam, to moja chciała popękać:szok::-D A mama dość pulchna, nosi 44...
Kredka, życzę wytrwałości w postanowieniu.
Emenems, ja dopiero termin na marzec, a też czuję jakby mi się krocze rozchodziło, normalnie jakby je ktoś rozciągał na boki :eek: to normalne?

Heh, co do brzuchów, bardzo ucieszę się jak i mój ktoś wkrótce przejmie. Liczyć kto ma mieć owulkę w połowie marca :)

Muszę odgrzebać nasz kalendarz...

:***

GRUDZIEŃ

29 - kamisia -
wizyta kontrolna u gina
30 - niebajka - 3 usg prenatalne
31 - niebajka - wizyta u gina prowadzącego

STYCZEŃ

04- anika11 - wizyta przed transferem
04 - Pyreczka - monitoring przed stymulacją do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

+/- 13 - Emenems - przywitanie z maluszkiem

Anika11 - crio

Beti - kolejny krok

Ostatnia edycja:
Zuzik jak patrze na ten kalendarz to ten styczen taki odlegly byl a to juz za 2 tyg!! Szok;-)
Dziewczyny powiedzcie mi bo mielismy te badania zrobic krwi tzn m mial a ja zrobie przy okazji tylko sie boje ze po tym swiatecznym obzarstwie to mi wyjdzie taki cholesterol ze zawalu dostane.. i tak sie zastanawiam kiedy moj organizm bedzie normalnie funkcjonowal? Czy gdybysmy poszli w srode to czy bedzie ok? Jak myslicie?

Kredko, myślę, że tak.Do środy dietka i będzie ok :) :) Pamiętaj, że ten zły cholesterol rośnie także przez stres, a nie tylko z tego, że źle się odżywiamy.

MagdaM wigilijny CUD musi być prawdziwy. A kiedy masz termin @? Jak brałaś kiedyś lutkę hamowała @? Bo nie u wszystkich hamuje. Pamiętaj jednak, że jak pojawią się plamienia lub krwawienie wcale nie musi to oznaczać najgorszego, mój Junior jest tego żywym przykładem :) Nie mam teraz dostępu do firmowego kompa a w nim mam moje stare statystyki bet, nie przesyłałam Ci ich kiedyś? Jak sprawdzę to dam Ci znać jak to u innych wyglądało. Beta niska ale nie wielkość tylko przyrost się liczy :)

Kasik nie przysyłałaś. miałam termin kilka dni temu to wyć mi się chciało. nawet tu pisałam że prawie garba dostałam od zaglądania w majtki, bo brzuch bolał jak na @. ale przeszło :-) w sumie nie wiem czy mi hamuje.

Kredka pięknie. gratuluję małego sukcesu.

a jak tak piszecie o fajkach to przyznam wam się, że ja nie palę już od wielu lat, ale tak od połowy stymulacji to często mam chęć zapalić. a dzień przed świętami w pracy koleżanka zapytała czy nie poszłabym z nią na papieroska, to już czułam jego smak w ustach, boszsz nawet teraz jak o tym piszę to czuję jak się zaciągam.

emenems to ty się kładź nogi w górę w nożyce i leż, jeszcze tylko 5 dni i rok 2016.

dziewczyny to wspaniale, że jest tyle brzuszków do wynajęcia

fajnie że już wracacie po świetach:-) :) cieszę się

a testu nie będzie jutro bo nie kupiłam. wiem głupia jestem ale strach mnie obleciał i m też mówi że może za wcześnie:blink:

reklama
O, święta minęły i na forum gwar się robi :)

Niebajko, co to za boleści nerkowe? Dobrze, że już wszystko opanowane ;)
Lumia, Madzia proszę zaciskać nogi Bo Wasze Kropeńki to dopiero na wakacjach mają prawo wyjść ;) Madzia kciuki za pięknego sikańca jutro &&&
Ja nie wiem czy to po świętach, czy to od ciąży, ale poraz kolejny muszę garderobę odświeżyć! Boziu...znowu się w nic nie mieszczę. W święta musiałam od mamy tunikę pożyczyć, bo jak się najadłam, to moja chciała popękać:szok::-D A mama dość pulchna, nosi 44...
Kredka, życzę wytrwałości w postanowieniu.
Emenems, ja dopiero termin na marzec, a też czuję jakby mi się krocze rozchodziło, normalnie jakby je ktoś rozciągał na boki :eek: to normalne?

Heh, co do brzuchów, bardzo ucieszę się jak i mój ktoś wkrótce przejmie. Liczyć kto ma mieć owulkę w połowie marca :)

Muszę odgrzebać nasz kalendarz...

:***
No Zuzik to tak wlasnie czasami gorsze dni ale tam ci sie wszystko do porodu szykuje sle to dobrze :D nie :D
Jak masz kłucia oprcz tego to szyjkę kontroluj u gina a bóle krocza samego to norma :)

Do góry