reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia ja nospy nie mogę chwtam po niej. wzięłam buscopan i wieczorną dawkę magnezu i lepiej. a biorę Luteine 200 mg dopochwowo 3x2 i Luteine 50mg podjęzykową 4x2. także sporo.
nie wiem sama czy to skurcze czy co. trudne to dni są. tak naprawde nie wiadomo co się dzieje...

ja się nie dziwię, że pękłaś a i że ci to ulgę przyniosło. ja też mam czasami ochotę powiedzieć pogadać, mam osobę która wiem, że by mnie zrozumiała, ale nie chcę się rozklejać. boję się otworzyć... bo tak naprawdę to ja chciałabym o tym wszystkim powiedzieć, ale nie chcę gadać, nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi...

reklama
Lumia nie martw sie twardoscia szyjki poki co. Ona dopiero sie transformuje. Wazne, ze zamknięta. Pomalutku:)
Zaciskam kciukolce non stop!
Objawów tez dlugo nie mialam, az mnie upal i mdłości sponiewieraly..cycki tez pozno sie odezwaly.

Magda jak nie mozesz nospy to buscopan jak najbardziej. Mi lekarz mówił ze jak cos, to 3 dziennie smialo, zapobiegawczo. Magnezior lykasz, progesteronu masz tez calkiem duzo:) takie pokluwania w szyjce/pochwie tez pamiętam:) niewiadomo co to^^:)

Lumia czasami trzeba z kims pogadac, inaczej czlowiek zwariuje...

Ja mam na sali zagorzala katoliczke, ktora mszy słucha :/ o ivf jak uslyszala to od razu mina jak moher... ehh..:/ a mloda dziolcha...

Emi no to niezle Cie zlapalo:/
Informuj jak tam! A jak Twoje nastroje i emocje? Dalej na hustawce?

Ja cos czuje, ze po tej kolce, czy cokolwiek to bylo, juz nie bede skakac...:/ 3 dni temu fruwalam, i miliony sil, a dzisiaj to tak srednio:/ moze to przez to nie jedzenie, ale cos nie halo jest :/ zamienilam sie w wolno chodzaca ciężarówkę...:/ bleh!

Aniko Słońce moje! Czy to rodzina Cie tak pochlonęla, czy tlumisz cos w sobie? :/ wywoluje do tablicy:***

Niebajko
Kochana ciezaroweczko:-*;-)
Przypomnij na kiedy masz termin?;-)

Madziu
No dawki bardzo duze;-) duphastonu nie masz? Rozumiem Cie doskonale... ja mam dwie siostry. Jedna, ktora jest w ciazy i ta ktorej dzis powiedzialam o wszystkim. Tak bylo mi ciezko zaczac. Wycofywalam sie pare razy...Ale siostra bardzo sie ucieszyla, ze jej powiedzialam. I nie ukrywam, ze i mnie to ulge przynioslo. Choc wylam jak bobr. Byla to rozmowa przez kompa, bo mieszka za granica. Kochana moja:-)
Aniko
Podpisuje sie pod slowami Niebajki. Czekam na odzew:-)

Dziewczyny :*
Niebajko, po wczorajszej info, to ja się nawet myśleć o Tobie moje przez tę moje Sprawdzające się przypuszczenia... ;) a poważnie to.rodzina mnie pochłonęła. Poeyczalam się mamie i na moment prZyniosło mi to ulgę. Na moment. Dobrze, że mam mojego M. Po raz kolejny uświadamiam sobie, ile mam szczęścia...

Lumio, cieszę sie, że powiedział aż siostrze. Czytam, że prZyniosło Ci to ulge i jesteś spokojniejsza. O to chodziło :) wiem, ze boisz się wtorku... jestem z Tobą :*

Magda, dokonale Cię rozumiem! Nie gadać na temat, ale się wygadać....
Lykaj magnez!

Emi, to już za.moment z porodówki bedziesz nadawać!!

Ej, ja też.chcę rodzić z Wami w 2016...

Aniko no raczej, że urodzisz w nowym roku to pewne :-) :) ja też tak postanowiłam:-) :)

dzięki za wszystkie porady. dorzuciłam sobie dodatkową tabl magnezu. dziś narazie oki.

dziewczyny mam zamiar zrobić test, ale cholera tak się boję że aż mnie skręca... a wczoraj byłam taka cwaniara...

Baby moje Kochane!! Nie poddawac sie! Brzuchow trochę do oddania sie szykuje:)
Emma zaraz sie wykluje, gdzieś tam jestem ja, Zuzik, Stacy. Ktos to musi przejac przeciez te brzucholce:) !

Lumio termin mam na 28lutego (jak chcecie sie posmiac, to akurat rok przestępny bedzie:p) takze jeszcze 2 miesiace bycia kulką;)

Magdo z magnezem madrze:) wcinaj:*** co do testu - pamietaj, ze dziad moze jeszcze nic nie pokazać. Tak?! Nie nastawiamy sie na 2 kreski!!!!zeby nie bylo niepotrzebnego smutku i rozczarowania! :*

Aniko:*** mi nic nie bedzie - nie dam sie:D pamietaj - w wojsku bylam:p za to Ty trzymaj się Kochana, zaraz ruszasz z impetem! Jak sie czujesz po estrofemie? Wszystko ok? Twoj M niech Cie otacza miloscia i ramieniem wsparcia:) duzo tej milosci teraz potrzebujesz! Odpoczywaj i nie zadreczaj sie niepotrzebnie. Moze jakies kino? Randka? Hm?

I w 2016 rodzisz! Bez opcji!!!
Wszystkie rodzimy:)))

Buziochy dla Was wszystkich:* dla tych, ktore wir swiat pochlonal rowniez;)

reklama
Niebajko aż się wzruszyłam jakiego mądrego posta napisałaś...:yes: Ty mądra kobieta jesteś :-) :)

ja wiem, że test może nic nie pokazać, ale nawet jeśli to wyhamuje moje emocje w razie gdyby 31 jednak okazało się, że "wigilijny cud" przestał trwać...

świętujecie jeszcze??
my już po. po 3 intensywnych dniach dziś dzień leżaka, choć właśnie pijemy herbatkę na rozgrzewkę i idziemy na spacer, bo mojego męża nosi. a później książkę w dłoń i to do zaniku mięśni. :laugh2:

Do góry