reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziewczyny to wspaniale, że jest tyle brzuszków do wynajęcia
Tak tak:-) ja skladam oficjalna rezerwacje na jeden z nich ;-)

Madzia ale to zapalilas w koncu czy nie??

Ja sie wlasnie zbieram i jade na centrum bo u nas mega wyprzedaze i tak sobie wymyslilam zeby o fajkach nie myslec no i zaliczyc spacer ( bo dalej leje) i zeby troche sie rozruszac bo niestety u mnie brak fajek = problem wc :-/

Witam sie poświątecznie,melduje że fajki poszły w odstawkę,a u nas jeszcze świeta do środy trwają bo brat z Anglii siedzi.
Pozdrawiam was cieplutko :)

MagdaM nie czytam regularnie forum, wpadam tylko po wieści od Ciebie więc przegapiłam termin @ ;) A co do zaglądania w majtki to ja jestem chyba rekordzistką bo plamiłam prawie połowę ciąży i każde uczucie wilgoci w wiadomym miejscu przyprawiało mnie o palpitacje serca ;) Lutka ciągle wypływała więc nigdy nie wiedziałam co zastanę w toalecie ;)

Magda ani mi się waż !:D ja 12 lat paliłam i sobie bez problemu rzuciłam a oststnie rok przed transferem paliłam paczke na tydzien/dwa a teraz no coz, lubie ale to nie bedzie wiecej niz paczka na miesiac mysle bo przeciez dziecku smrodzic nie bede przesiąknięta fajami

Kasik no dokładnie, najgorsze odlewy, ale cóż garba zniosę tylko żeby dziecko urodzić...

emenems ja wiem, ale wiesz jak jest czasami człowiek musi inaczej się udusi

reklama
Dziewczyny ale jestem czubek . Dziś mam 28 dc. Więc @ powinna być dziś lub w przeciągu dwóch dni ale poszłam test zrobić. I szczerze wiedziałam jaki będzie wynik . Ale z M ustalone ze jeszcze iui na nfz i idziemy do gamety a kasę z budowy weźmiemy na inv.

Do góry