reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
anika11
ja te wszytskie opcje znam , wałkuję to 4 raz.... mam dwie 5 dniowe blastki... kolejne badania 24.12 to będzie 10 dpt.
a progesteron chyba nie jest za wysoki bo po 1 weryfikacji zwiększyli mi dawkę żeby właśnie podnieść.

Niebajko ja już pisałam wcześniej, że mam opcję "nadzór nad implantacją", są 4 weryfikacje i każda obejmuje badanie tych trzech hormonów i konsultację telefoniczną. podczas pierwszej lekarz powiedział odrazu, że na hcg nie patrzymy jeszcze
na dzisiejszą konsultację czekam. jestem przekonana, że nie każe mi odstawić leków, bo to napewno za wcześnie.

Kredka strzel mnie pliiisss...

Kasik jesteś dla mnie taka dobra. dziękuję

M26 to co wkleiłaś to na pamięć znam :hmm: żeby jeszcze ze zrozumieniem...

Strawbelka przepraszam za mój egoizm. witaj w naszym gronie

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ja nie mam gdzie, żeby mieć w tym samym dniu muszę wziąć wolne z pracy i przejechać 160 km. a jak oddam krew u siebie w mieście (powiatowym!!!!) w poniedziałek to wynik będę miała we środę, a we czwartek jadę do kliniki...

MagdaM u mnie też tak było ale od połowy ciąży wprowadzili podgląd wyników przez neta i miałam tego samego dnia :) Może sikacz? Co prawda może nie wyjść w poniadziałek i będziesz niepotrzebnie się stresować więc decyzja należy do Ciebie.

reklama
Kasik a kiedy może sensownie wyjść sikacz? ja miałam pokuse kupić już test, ale powstrzymałam się.

biorę się za obiad i czekam na tel.

Do góry