reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pyreczko a zagladalas na nasz watek immunologiczny? Tak dziewczyny madre rzeczy pisza. Na zelaznym zestawie wielu sie udaje, co prawda zachodza normalnie. Nie wiem jaki Ty masz problem... Moze cos z immunologia i wystarcza leki i bedzie dobrze. Pozdrawiam i trzymaj sie, choc wiem co teraz przezywasz.

reklama
Strawbelka ważność większości badań z tego co mówił mi lekarz to 6 miesiecy. Jak będę w domu to spisze Ci ze skierowania jakie ja miałam

Madzia ale jest 2.2 ???czyli o 0.2 uroslo wiec przyjmujac ze tamto 2 bylo po lekach a leki sie juz wchlonely a to dopiero 5dpt to jakby nie bylo nic to by raczej 2.2 nie bylo?

Kredeczko jesteś kochana, wiem, że zawsze można na Ciebie liczyć. ale ja nie mam złudzeń... najgorsze, że jeszcze te dwie wizyty przede mną

Madziu ja nie mam takiej wiedzy jak Wy ale moge Wam przypomniej jak jechalyscie po mnie ( w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-) ) jak ja szalalam z testami itd ze za wczesnie! I ja nadal wierze ze u Ciebie jeszcze za wczesnie! Implantacja trwa do 12 dni.
Jezeli uwazasz ze sie nie udalo to wytlumacz mi dlaczego beta jest 2.2???

Madzia a nawet gdyby to pamietaj ze masz jeszcze maluszki na zimowisku;-) i one czekaja na Ciebie:-)
Ale ja i tak dalej wierze!!!!!!!

reklama
Kredko podano mi dwa świetnej klasy zarodki świeżutkie. a ja nie byłam w stanie ich przyjąć... nie wierzę, że jestem w stanie przyjąć te które mam na zimowisku... poprostu nie nadaję się...

Do góry