reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Magda przecież tu same wojowniczki są,które walczą do upadłego więc walczymy do samego końca !!!! Wiadomo,że w takiej sytuacji ciężko uspokić myśli, trzymam kciuki do końca :-) &&&&
zuzik85
Witajcie!
Ja dzisiaj o sobie... Jestem po wizycie u gina. Badania ok, na usg pooglądałam małego łobuziaka. Mieszka tam i rośnie, waży już 1200g. Wg gina, prawidłowo jak na ten tydzień ciąży. Pomierzył, posłuchaliśmy serduszka... Skurczami mam się nie martwić. Dopiero jakby zdarzały się częściej, tzn 3-4 razy na godzinę. Szyjka wysoka, zamknięta. Trochę się uspokoiłam, bo parę razy miałam wrażenie jakby mi się kości przy pachwinach rozchodziły...takie dziwne uczucie... Następna wizyta dopiero za 4 tygodnie. Mam jakieś nowe badania do zrobienia, muszę poczytać co to.
Ja dzisiaj o sobie... Jestem po wizycie u gina. Badania ok, na usg pooglądałam małego łobuziaka. Mieszka tam i rośnie, waży już 1200g. Wg gina, prawidłowo jak na ten tydzień ciąży. Pomierzył, posłuchaliśmy serduszka... Skurczami mam się nie martwić. Dopiero jakby zdarzały się częściej, tzn 3-4 razy na godzinę. Szyjka wysoka, zamknięta. Trochę się uspokoiłam, bo parę razy miałam wrażenie jakby mi się kości przy pachwinach rozchodziły...takie dziwne uczucie... Następna wizyta dopiero za 4 tygodnie. Mam jakieś nowe badania do zrobienia, muszę poczytać co to.
MagdaM33
Kamisia ja już tak nie mam siły... kurde dziwnie to brzmi bo przecież dawno nie mam sił, a ciągle walczę... już mi niedobrze od tegoMagda przecież tu same wojowniczki są,które walczą do upadłego więc walczymy do samego końca !!!! Wiadomo,że w takiej sytuacji ciężko uspokić myśli, trzymam kciuki do końca :-) &&&&
zuzik super, cieszę się bardzo
M26
Aniko bardzo dobre słowa, ja co cykl mowie ze nie mam już siły, ale dalej walczę i nie wyobrażam sobie żebym miała przestać.
Powiem Wam to ze podchodzę do iv nie dochodzi do mnie, nikomu nie mówimy o tym, jestem taka młoda a.. Szkoda gadać..
Dziękuję ze mam to forum.
Powiem Wam to ze podchodzę do iv nie dochodzi do mnie, nikomu nie mówimy o tym, jestem taka młoda a.. Szkoda gadać..
Dziękuję ze mam to forum.
M26
Magda i Lumio tak bardzo mocno trzymam za Was kciuki!
reklama
Podziel się: