reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda przecież tu same wojowniczki są,które walczą do upadłego więc walczymy do samego końca !!!! Wiadomo,że w takiej sytuacji ciężko uspokić myśli, trzymam kciuki do końca :-) &&&&

Witajcie!
Ja dzisiaj o sobie... Jestem po wizycie u gina. Badania ok, na usg pooglądałam małego łobuziaka. Mieszka tam i rośnie, waży już 1200g. Wg gina, prawidłowo jak na ten tydzień ciąży. Pomierzył, posłuchaliśmy serduszka... Skurczami mam się nie martwić. Dopiero jakby zdarzały się częściej, tzn 3-4 razy na godzinę. Szyjka wysoka, zamknięta. Trochę się uspokoiłam, bo parę razy miałam wrażenie jakby mi się kości przy pachwinach rozchodziły...takie dziwne uczucie... Następna wizyta dopiero za 4 tygodnie. Mam jakieś nowe badania do zrobienia, muszę poczytać co to.

Magda przecież tu same wojowniczki są,które walczą do upadłego więc walczymy do samego końca !!!! Wiadomo,że w takiej sytuacji ciężko uspokić myśli, trzymam kciuki do końca :-) &&&&
Kamisia ja już tak nie mam siły... kurde dziwnie to brzmi bo przecież dawno nie mam sił, a ciągle walczę... już mi niedobrze od tego

zuzik super, cieszę się bardzo

Magda, a wiesz, co w tym wszystkim, jest najbardziej zdumiewające? W sile kobiecej? Że bez względu na to, jakie jutro będą wyniki - poradzisz sobie!

A ja zycze Co z całego serducha dobrych wiesci :*

Aniko bardzo dobre słowa, ja co cykl mowie ze nie mam już siły, ale dalej walczę i nie wyobrażam sobie żebym miała przestać.
Powiem Wam to ze podchodzę do iv nie dochodzi do mnie, nikomu nie mówimy o tym, jestem taka młoda a.. Szkoda gadać..
Dziękuję ze mam to forum.

reklama
M26, trzymam kciuki, by Wasze działania w ramach ivf szybko.przyniosły skutek! :) A przypomnij, gdzie się łączysz? Udało się na rzadowke? Przepraszam, ale ostatnio z.doskonały tu jestem i nie zapamiętałam :/

Do góry