reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam,

zuzik z tymi wodami to ordynator przy wypisie tak po prostu stwierdził i że nie mam się martwić,w poniedziałek mój gin przyjmując mnie do szpitala nic nie wspomniał,na wizycie we wtorek o wszystko się wypytam.

Beti pięknie ustrojone autko, to już jutro :-) ja również obiecuję radować się Twoim szczęściem !!

Niebajko super wiadomości z brzucha,mam nadzieję,że ja we wtorek też będę miała pozytywne.

Kredko współczuje pleców....mój kręgosłup często płata figle i robi co chce,tylko teraz na tabletki mogę popatrzeć.

MagdaM trzymam kciuki &&&&

Lumio gratulacje skutków szalonego pęchola !!!! W tym wszystkim dopiero teraz zaczęłam trzeźwo myśleć.

Kobietki dziękuję za dobre słowa !!!!! I trzymam kciuki za wszystkie silne i walczące !!!

Wiem,wiem nie mogę myśleć inaczej :-) a moja mama jest na tydzien w PL to idzie ze mną zobaczyć wnusią lub wnuczkę to będzie mi raźniej.

Kredko współczuję bólu, ja też na tramal b. Źle reaguje.
Niebajko ale duża Dzidzia.
Beti to już jutro, ale to zlecialo.
Magda razem z Tobą czekam na śr. Trzymam mocno kciuki.
Kamisia dobrze ze juz u Was lepiej.
Ale miałam dzisiaj dzień do dupy. Będą ból żołądek przez cały dzień dopiera teraz trochę ustępuje, plus dowiedziałam się z moją bliska koleżanka jest w drugiej ciąży, raz dwa trzy i juz udało się. Oczywiście ciesze się, ale parę łez musiało polecieć.
Ale mam jeden megapozytyw, jeżeli lekarz zaproponuje iv to się zgadzamy, udało się na spokojnie obgadac ten temat z P

Beti od samego rana mam uśmiech na twarzy. nie wiem gdzie mieszkasz, ale mam nadzieję, że takie piękne słońce u ciebie jak u mnie:-) kochana niech wszystko uda się tak jak zaplanowaliście:-D

M26 to naprawdę megapozytyw. nie ma nic ważniejszego niż porozumienie pomiędzy partnerami. a zdradzisz gdzie w której klinice jesteście pacjentami?

udanego dnia dla wszystkich:-)

Co do inv my wczoraj zadecydowalismy :) tylko jeszcze w styczniu iui zrobimy bo chcemy wykorzystać wszystkie szanse a poza tym jeszcze musimy ciut doskladac :)

reklama
My leczymy się we Wrocławiu w Invimedzie u dr Gizler.
Marzen świetnie ze macie pomału plan.
My już nie chcemy iui, za mała skuteczność, lekarz wspomniał ze przy iui mamy ok 16 %.
Beti to już ten Dzień. Życzę wam dużo miłości.

Do góry