reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda, pytanie, czy w ogole jeszcze będą kwalifikacje, czy otrzymane pieniądze w ostatnim półroczu przeznacza na dokończenie rozpoczętych procedur. Jedno jest pewne- na wszystko nie wystarczy...

Co do Twojego przystosowania po po transferze... ja będę mieć crio krótko przed feriami, tak się złoży, mam nadzieję..

Kiedy masz teraz podgląd? Jak to wygląda?

reklama
aniko to miałam na myśli.

teraz podaję sobie 1x gonapeptyl i 1x 225 menopur i wizyta z wynikami w piątek i wtedy już decyzja czy punkcja w poniedziałek czy w środę. nastawiam się raczej na środę, bo na zeszłotygodniowej wizycie miałam malutko pęcherzyków. najważniejsze, że czuję się już dobrze przeszły mi mdłości, otępienie i bóle głowy. jajniki czuję rozpoczęły pracę i bardzo już się doczekać nie mogę;-)
dziś mam pałera jakiegoś od rana już poprałam, sypialnię za zicher wysprzątałam, właśnie skończyłam wieszać świeże firanki:-) boszsz każdą czynność wykonuję z myślą że niedługo w ciąży będę i nie ma szans żebym okna myła, podłogi polerowała, ale mam nadzieję że teraz się uda...

Aniko masz racje. Gdybym ja miala refundowame in vitro nie zastanawialabym sie nawet bo tak jak piszesz skoro to WIELKIE ZLO ma byc zskazane to lepiej zrobic poki mozna.

Magda jeju ale ten czas zapinkala! Nawet nie wiesz ja Ci mocno kibicuje&&&:-*

Magda skoro taki masz przypływ sił, to wpadnij do mnie umyć okna ;) ja przez nazwał obowiązków związanych z.praktykami jestem wrak :/ wrak soboty decyzja pisu.
Mocno zaciskam kciuki, by piątek przyniósł Ci dobre wieści. Leki masz konkretne, to i efekty będą i się uda. Innej opcji dla Ciebie nie przewiduje :*

oj aniko żebyś wiedziała, nie wiem skąd te siły, ale szał. własnie wróciłam z zakupów, zrobiłam sobie dobrze i kupiłam sobie kilka ciuszków. a co?

zaraz biorę się za salon polerowanie mebli, odkurzanie. może jeszcze kuchnię uda się ogarnąć, ale zobaczymy jak będzie szło :-)

a co masz na myśli mówiąc że leki mam konkretne? ja gonapeptyl biorę pierwszy raz

Magda tak z tymi ciuchami nie szalej!! No chyba ze kupilas takie co brzuch w nie wejdzie:-D bo za chwile bedziesz miala zmiane garderoby na rozmiar kombi

Madzia jesteś wulkanem energii :)
Aniko trzymam kciuki za praktyki, bo pracuje z takimi dzieciaczkami i wiem ze trzeba mieć silną psychikę.
Ja z moim M musimy uzgodnić co i jak tylko mijamy się w tym tygodniu w domu zmianami :/
Kamisia jak tam?
A gdzie reszta naszych " ciężarówek"?:p

Ja jestem z Wami :-) Czytam, czytam, ale czasu mało żeby samej coś skrobnąć. Zasiedziałam się, a teraz szybciutko obiad robię bo dziś mam pierwsze zajęcia w... szkole rodzenia... Wiem, wiem, nikt mnie rodzić nie nauczy :-D ale może wiedza się przyda.

Madzia, niech moc będzie z Tobą;-)

Resztę ściskam :*

reklama
Do góry