reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26, Marzen
Dziewczyny zróbcie betę! Proszę Was!

Nibajko
Dziękuje za troskę. Niestety do pracy muszę iść, ale zobaczę co dalej. Nie chce brać tak szybko l4 ponieważ dziś dopiero 11dpo, a boję się wiesz czego.....
Jutro jadę na wizytę do lekarza. Dostanę tzw. zelazny zestaw i mam ogromną nadzieję, że jezeli ta immunologia u mnie szwankuje, to ich tak wczesne podanie spowoduje, że w końcu uda mi się donosić ciąże....Już włączyłam encorton, duphaston i acard na własną rękę. Jutro bez recept wraz z heparyną nie wyjdę. Poza tym muszę skontaktować się z moim immunologiem.

Jutro powtórka bety, zobaczymy co będzie....pewnie wieczorkiem dopiero się odezwę, bo mam problem z pisaniem na kom, a do lekarza pojadę po pracy.

Zuzik, Beti, Kredko, Aniko
:*

reklama
M26 zrób betę,dla mnie testy są do bani,u mnie test wyszedł dopiero po trzeciej pozytywnej becie :) więc testami sie nie stresuj :)

M26 tulę mocno...

Lumia, za Ciebie ściskam kciuki, tak, że aż piąstki mi bieleją;-)
Proszę nie przemęczaj się, ile możesz - odpoczywaj. Pamiętaj, że są dziewczyny które i całą ciążę muszą leżeć. Wiem, że wydaje się to nie do zrealizowania. Ale to żadna ujma dla kobiety. Liczy się tylko Kropeniek który zagościł pod Twoim serduchem... <3

M26 no to ja moge poplakac za Ciebie:-* niestety zycie nie jest dla nas laskawe... i nikt nie jest w stanie zrozumiec ile musimy przejsc zeby osiagnac cel.
Musicie ogarnac temat na nowo. Moze dajcie sobie troszke czasu?

reklama
Do góry