reklama
kredka82
Fanka BB :)
Marzen... Tulę i Ciebie...
To wszystko przez ten listopad. Kolejne miesiące będą lepsze!
Coś Wam opowiem. Mam ciocię, tak koło 80 letnią. Rozmawiała z moją mamą i oczywiście temat poszedł na temat naszego dziecka. A moja mama ma już wnuczka jednego i mówi cioci, że na usg wychodzi, że teraz też będzie chłopczyk. A ta ciocia (pokolenie tv trwam, republika i czytelniczka gościa niedzielnego) z całą powagą mówi mamie "Nie martwcie się, jak się urodzi chłopczyk, to teraz można od razu zmienić płeć i jak chcą, będą mieć dziewczynkę!" ...
![]()
Hahahshahaha padne!!!! Ciekawe co rydzyk na to hahahaha
kamisia871
Fanka BB :)
Kobietki bardzo mi przykro....a my w szpitalu,dziś znowu pojawiło się krawienie chociaż z tego co obserwuję to jednorazowe bo teraz czysto,ale jesteśmy na obserwacji no i trochę nerwów znowu.....na szczęście z bąblem ok...
Marzen
A robiłas bete? czy tylko sikańca:-) Bo czytałam z kom., a tam cokolwiek sczytać, nie mówiąc już o odpisaniu graniczy z cudem
Aniko,
Jak tam?
Kamisia
Kciuki za Bąbla
i niech mamie już takich psikusów nie robi
:-)
Niebajko, Ememsie, Zuzik
A jak Wy się macie ciężaroweczki
Zuzik
Wiem , wiem ,że l4 to nic strasznego, ale nie chce jeszcze z innej przyczyny....i boję się wracać po l4 i mieć na sobie wzrok tylu osób. U mnie plotkary straszne, a ja pracuje 8 lat i tylko raz na l4 byłam, jak zabieg łyżeczowania małam, więc gadka by była. Chwilkę jeszcze poczekam. Postaram się oszczędzać po prostu.
Choć dziś Dziewczyny miałam takie koko dzambo, że musiiałam sprintem przelecieć z 0,5km. Wiem, wiem .......nawet nie musicie mnie opierdzielać, bo sama mam straszne wyrzuty....ehhhh
A co u mnie:
Rano byłam na becie - dziś 90,24 (w sobotę 37,2) więc przyrost ok.
Po pracy pojechałam do lekarza. Dostalam pełen pakiet leków. Encorton, lutka, duphaston, clexan, febidion. Choć o clexan musiałam się upomnieć, bo nie chciał przepisać, ale jak powiedziałam, że mój immunolog mi kazał to zaraz wpisal na recepte.Mam tylko wątpliwości czy nie dostałam za małej dawki encortonu - bo 7,5 mg, a Dziewczyny z innnego wątku jadą na 10 i więcej. Zaraz tam napisze, co one na moje dawki.
M26:*
A robiłas bete? czy tylko sikańca:-) Bo czytałam z kom., a tam cokolwiek sczytać, nie mówiąc już o odpisaniu graniczy z cudem
Aniko,
Jak tam?
Kamisia
Kciuki za Bąbla

Niebajko, Ememsie, Zuzik
A jak Wy się macie ciężaroweczki
Zuzik
Wiem , wiem ,że l4 to nic strasznego, ale nie chce jeszcze z innej przyczyny....i boję się wracać po l4 i mieć na sobie wzrok tylu osób. U mnie plotkary straszne, a ja pracuje 8 lat i tylko raz na l4 byłam, jak zabieg łyżeczowania małam, więc gadka by była. Chwilkę jeszcze poczekam. Postaram się oszczędzać po prostu.
Choć dziś Dziewczyny miałam takie koko dzambo, że musiiałam sprintem przelecieć z 0,5km. Wiem, wiem .......nawet nie musicie mnie opierdzielać, bo sama mam straszne wyrzuty....ehhhh
A co u mnie:
Rano byłam na becie - dziś 90,24 (w sobotę 37,2) więc przyrost ok.
Po pracy pojechałam do lekarza. Dostalam pełen pakiet leków. Encorton, lutka, duphaston, clexan, febidion. Choć o clexan musiałam się upomnieć, bo nie chciał przepisać, ale jak powiedziałam, że mój immunolog mi kazał to zaraz wpisal na recepte.Mam tylko wątpliwości czy nie dostałam za małej dawki encortonu - bo 7,5 mg, a Dziewczyny z innnego wątku jadą na 10 i więcej. Zaraz tam napisze, co one na moje dawki.
M26:*
reklama
Podziel się: