reklama
G
gość_forum
Gość
Lumio ściskam i zaciskam
&&&&&&
MagdaM33
Fanka BB :)
Lumia aż mnie ciarki przeszły. kochana wiele pozytywnej mocy w Twoją stronę. teraz musi być dobrze. szalony pęchol dał radę i teraz musi być pełen sukces
aniko nieraz tak się zastanawiam co w głowach mają ludzie wymyślający te wszystkie przepisy i procedury

aniko nieraz tak się zastanawiam co w głowach mają ludzie wymyślający te wszystkie przepisy i procedury

zuzik85
Lumia!!!!!! Aż się poryczałam ze szczęścia jak przeczytałam!!!! Póki co, ciiiiiiiii.... Niech się dobrze dzieje
&&&&&&&&&&& O ja... :-) Dmuchaj i chuchaj...

zuzik85
Kredka!!!!!!! Wskakuj tu do nas!!!! ;-);-);-)
stacy
Lumia - ale wieści! Gratulacje kochana :-) uważaj na siebie i sru do lekarza żeby miał na Ciebie oko.
Zuzik - wpisz mi kolejną wizytę na 10 grudnia. Miałam na ostatniej wizycie echo serca dziecka robione. Wszystko jest ok :-)
Madzia - do przodu i zaciskam &&&&& ;-)
Zuzik - wpisz mi kolejną wizytę na 10 grudnia. Miałam na ostatniej wizycie echo serca dziecka robione. Wszystko jest ok :-)
Madzia - do przodu i zaciskam &&&&& ;-)
reklama
kredka82
Lumia a jednak mialysmy racje ze wariot z tego pecholka:-) cudownie:-* bardzo sie ciesze!!!! Normalnie czuje ze zaczelas dobra passe
uwazsj na siebie i w pon powtorka bety:-)
Marzen ktory to dzien po? Ja tam jeszcze wierze ze nic nie jest jeszcze przesadzone!!! W pon zrobisz bete i mam nadzieje ze sie pozytywnie zaskoczysz:-*

Marzen ktory to dzien po? Ja tam jeszcze wierze ze nic nie jest jeszcze przesadzone!!! W pon zrobisz bete i mam nadzieje ze sie pozytywnie zaskoczysz:-*
Podziel się: