reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko zgłosiłam sie do niej kolo 20 tygodnia bo sama tak mówiła. No ale poczekam spokojnie do tego 9 grudnia bo w tej chwili tylko tyle mi zostaje.

reklama
Stacy moze dzidziolek nie bedzie dlugonogą blondyna:) nadrobi! Pewnie gdybym miala o 2 tyg pozniej usg genetyczne to serduszko nie miałoby dziurki, bo zdazyloby sie zarosnac... i to takie jest glupie wlasnie:/ trzymam kciuki za Malutką:*

Marzen armia pewnie super:) &&&&

Stacy, musi być dobrze. Niebajka ma rację, kilka dni i wszystko może wyglądać inaczej.

Kamisia, wynik pięknie spadł, niech wizyta przyniesie dobre wieści ;-)

Niebajko, wytrzymaj w tej kolejce ;-)

No dziewczyny troche Was nadrobilam:-)

Aniko jak zakwasy? No i cos czuje ze bedziemy mialy goracy okres po nowym roku;-)

Lumia kciukasow nie puszczam i mocno Ci kibicuje:-*

Magda ja na diete zadna juz sie nie pisze bo tyle ich juz mialam a jo jo zawsze bylo wiec tym razem ograniczam slodycze i tyle

Kamisia jak wizyta?

Nidbajko trzymam kciuki zeby cukrzyca ciazowa Cie noe dopadla :-*

Stacy nie schizuj! Musisz czekac do nastepnego badania i zobaczysz ze wszystko bedzie donrze!!:-*

Marzen jestem z Toba :-*:-*

Beti melduj sie poweekendowo;-)

Ja troche cierpie bo jeszcze przed wylotem udalo mi sie zalicxyc dermatologa i 7 pieprzykow sie pozbylam i ciesze sie bo jeden taki dziwny mialam na brzuchu i zalezalo mi zeby go wyciac zanim kiedys bede w ciazy bo balam sie ze bedzie rosna z brzuchem wiec teraz jestem wyplasterkowana i na kilka dni fitness odpada... poza tym w pl bylo super i coraz bardziej chyba chce wrocic...

reklama
Niebajko i jak tam poznajesz tajniki glukometru?
U mnie zabieg ok , później byłam w pracy i teraz jak usiadłam w domu czuję dziwne uczucie w podbrzuszu ale pewnie to bardziej mój wymysł .

Do góry