reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Póki co jeszcze nie przylazła:-)Testu co prawda nie kupiłam ale jak jutro nie będzie to kupię albo pójde na betę:-)

Dziewczyny ma któraś z Was PCO. Chciałabym się zapytać jak u Was z pęcherzykami?

Witajcie, ja mam PCO, ale doktor nie widzi przeciwskazań do IUI, co prawda pare lat temu miałam wykonaną resekcję klinową jajników i teraz pęcherzyki są, ale mniejsze. Miałam dopiero drugie IUI, pierwsze na naturalnym cyklu, drugie miało być na CLO ale jajo urosło przy niedrożnym jajowodzie i zrobiła się z tego duża torbiel - zrezygnowaliśmy z leków na rzecz wchłonięcia się - z sukcesem na szczęście - dlatego teraz też naturalnie, na wynik czekam do dnia niepodległości:-)

Gizas, trzymam kciuki bardzo mocno :-). Ale u mnie była dziś piękna pogoda, 20 stop. w słoneczku, normalnie jak w lecie. Dziś i jutro mam wolne, więc od rana sprzątałam, prałam, myłam okna i jestem padnięta. Ale teraz przyjemnie mi się siedzi w czystym domku :tak:. Oczywiście jak porządkowałam szuflady to znalazłam zdjęcia ze studniówki, z obrony pracy dyplomowej, z wycieczek szkolnych i aż łezka mi się zakręciła w oku. Jak to było wtedy fajnie. Człowiek był młody, beztroski, szaleńczo zakochany, optymistyczny i nieświadomy okrucieństw dorosłego życia. Czasem chciałamym się cofnąć w czasie do tamtych chwil.

Tasza witaj-oby ten Dzień Niepodległości okazał sie najszczęśliwszym dniem dla Ciebie!!!
Atyde też często wracam myślami do czasów kiedy były licealne imprezki, wycieczki, miłości-a teraz trzeba stawiać czoła nie lada problemom-ale takie życie :-(Pozostaje nam walczyć i nie tracić nadziei.

No Gizas testuj i nam tu pisz o tych dwóch kreskach, które zobaczysz:) U mnie się na szczęście poukładało, chłop przesunął urlop na następną sobotę:))) Dziś w 30 d.c. byłam u lekarza, jeszcze @ nie przyszła, ale lada dzień zapuka. Usg prawidłowe, nic nie wskazuje na PCO. Dostałam 5 tabletek Lametta i mam brać od 2 dnia cyklu.

GizaS trzymam kciuki, daj znac jak najszybciej jak juz bedziesz wiedziala co i jak zebysmy nie czekaly za dlugo na ta nowine :-)
Tasza Tobie rowniez zycze powodzenia
Atyde85 odpoczywaj bo po takich porzadkach pewnie jestes zmeczona :-)
Sony i po co bylo sie tyle wczesniej zamartwiac, teraz nic tylko dzialac :-)

reklama
Do góry