reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
Sony oj te chłopy-my o wszystkim musimy myśleć-kurde może jednak da sie przebukować ten bilet jesli lekarz chce teraz ze świeżym nasieniem spróbować-widzisz tak to już jest, że ciągle pod górkę niestety
Witam się, po dłuzszej przerwie... musialam sobie odpoczac... nie od was ale od starania, myslenia
ja oficjalnie skladam rezygnacje ze staranek.. nie bedzie seksu w owu.. chyba ze bede miala ochote, dosc tego ze na "zawolanie" bzykanko... trzeba zaczac zyc
w styczniu mam elektrokauteryzacje, moze przywroci mi moja owulacje.. a jak nie... to juz sama nie wiem. poki co biore clo ale innych tabletek juz nie, odstawilam i encorton i metformine, co bedzie to bedzie...
Sony... szkoda troche, no ale te chlopy nasz juz tak mają.. chyba sami sa zmeczeni tym wszystkim i im sie wszystko myli...
Sony... szkoda troche, no ale te chlopy nasz juz tak mają.. chyba sami sa zmeczeni tym wszystkim i im sie wszystko myli...
Lindi77
ale jest kicha bo jeden pęcherzyk a jak drugi podrosnie to max. 2. Juz się umówiłam na kolejna wizyte po in vitro do innej kliniki, bo mam dziwne wrażenie że tu się cud nie wydarzy.
Powiem wam tylko że mnie juz ręce i bryuch bolą od wkłuwania zastrzyków i pobierania krwi. Bo przez ostatni czas to miałam krew pobieraną przez 2 tygonie każdy 2 dzien.
Powiem wam tylko że mnie juz ręce i bryuch bolą od wkłuwania zastrzyków i pobierania krwi. Bo przez ostatni czas to miałam krew pobieraną przez 2 tygonie każdy 2 dzien.
Magdusia 31
Hej wszystkim!
Jestem po wizycie i już za tydzień będę miała komplet badań, bo na wynik posiewów moich i M musimy czekać tydzień-będę na długim protokole, będe miala ICSI i od 16 listopada zaczynam zastrzyki Dipherelina-teraz jestem na etapie szukania gdzie je najtaniej kupię-tyle u mnie
Lindi powodzenia na punkcji
Jestem po wizycie i już za tydzień będę miała komplet badań, bo na wynik posiewów moich i M musimy czekać tydzień-będę na długim protokole, będe miala ICSI i od 16 listopada zaczynam zastrzyki Dipherelina-teraz jestem na etapie szukania gdzie je najtaniej kupię-tyle u mnie
Lindi powodzenia na punkcji
Dla mnie to in vitro czarna magia
Tzn. coś tam wiem, ale póki mnie to nie dotyczy to się nie czyta o tych wszystkich badaniach. Protokoły.. co to jest?? I dlaczego się bierze tabletki antykoncepcyjne. Sam zabieg to dokładnie wiem na czym polega.
Ale bym sobie już wypiła za dobre wieści od was
Tęsknię za dwoma kreskami i za dodatnim wynikiem bety. Jakie to były piękne uczucia.Oby jak najszybciej wróciły.
Ale bym sobie już wypiła za dobre wieści od was
reklama
Podziel się: