reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
LISTOPAD

16 - stacy -
badanie genetyczne
16 - marzen88 - podglądanie pęcholka
17 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
17 - niebajka -
echo serca małej
17 - M26 -
IUI
19 - emenems -
kontrola łożyska
26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Ostatnia edycja:
A ja dziś idę :/ strasznie się boję ze pechol nie urósł :( a jak urósł to czy mój M będzie miał jutro jakieś szalone plemniki dla mnie . Chyba oszaleje :(

Marzen88 - myśl pozytywnie. A ja ściskam kciuki &&&.

Niebajko, ile kłuć jest przy tej glukozie, dwa czy trzy?

Lumia, strach ma wielkie oczy. Ja przy pierwszym samodzielnym zastrzyku zrobiłam się cała zimna, aż mi kropelki potu na czoło wyszły. A tu nie było się czego bać. Ale mądry Polak po... ;-) Oby wszystkie Twoje kłucia były takie bezproblemowe.

Dziewczyny, robi mi się żylak na wewnętrznej stronie uda:eek: Żyła jest bardzo widoczna i lekko pogrubiona i swędzi... A wizytę mam dopiero za dwa tygodnie. I nie wiem czy czekać, czy na własną rękę kupić pończochy ciążowe?
Nigdy nie miałam problemow żylakowych, póki co przytyłam tyle co w brzucholku, więc nie wiem....

reklama
No to dzisiaj pieknie:) gratki dziewczyny:)

Kamisia podobny spadek do mojego. mi endo zwiekszyla dawke do 1 i 1,5 tabletki naprzemiennie:) bo bede tyc:D czyli jednego dnia 25 a drugiego 37,5 i biore tak do tej pory a tsh 1,8. Zobaczymy co u Ciebie endo zaleci:)

Zuzim kmnie kluli raz w palca zeby zobaczyc na czczo glukometrem, czy cujier nie jest powyzej 120 (wtedy nie robia w ogóle tego testu). Nastepnie z krwi na czczo -bo doladniejsze, wypilam glukoze 75 i kluli po godzinie i po dwoch. Czyli 3x zylka i raz palec. Siniora mam na prawej rece takiego ogromnego bo babka uparla sie na jedna zyle... w inne nie mogka sie zakuc bo albo schowane, albo cienkie i nie trafiala nawet.... ale przy ostatniej probie ja przymusilam zeby sprobowala gdzie indziej, bo bym dzisi aj w pracy ręką ruszyc nie mogla:p

Marzen czyli jest trojfazowa blona sluzowa:D lubie ten zwrot:D &&&& za pecholka:**

Stacy czekam na Twoje cudowne badanie:))) ahh te widoki^^

Do góry