reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26 suuuuuper:-D jak to szybko idzie znowu masz wizyte:-)

Z tym jarmuzem z bananem mnie zszokowalyscie! Ja juz raz zrobilam "zdrowy koktail" i o malo co nie rz.... wiec obawiam sie ze tym razem bedzie podobnie:-) no i mi duszony na masle i czosnku bardzo spasowal wiec na razie to jedyna forma w ktorej go jem.

Poza tym nastawiam sie psychicznie na pielgrzymki dzieci bo jak tylko sie sciemni to dobre 3h beda po slodycze chodzic:-) m sie smial ze najchetniej przebralby sie za mumie i siedzial jak posag przwd domem i dzieci straszyl haha ale na szczescie nie mam tyle bandazy

reklama
Impreza a mnie nie było :-(

Madzia cieszę się że u Ciebie idzie do przodu. Teraz będzie tylko lepiej :-) widać że ty chyba też inaczej podchodzisz do tego, więcej wiary chyba masz ;-)

Kredko to miłego rozdawania cukierków :-)

Oglądałam tą komedie .... Mordecai z deepem, dawno się tak nie uśmiałam :-) polecam, ja ogólnie lubię filmy z deepem.

Z tym jarmuzem z bananem mnie zszokowalyscie! Ja juz raz zrobilam "zdrowy koktail" i o malo co nie rz.... wiec obawiam sie ze tym razem bedzie podobnie:-) no i mi duszony na masle i czosnku bardzo spasowal wiec na razie to jedyna forma w ktorej go jem.

Poza tym nastawiam sie psychicznie na pielgrzymki dzieci bo jak tylko sie sciemni to dobre 3h beda po slodycze chodzic:-) m sie smial ze najchetniej przebralby sie za mumie i siedzial jak posag przwd domem i dzieci straszyl haha ale na szczescie nie mam tyle bandazy

ja ostatnio jarmuż pokroiłam w szerokie paski i na parze ugotowałam na koniec posoliłam solą morską. ja go najbardziej lubię w sosie beszamelowym i makaron do tego.

pamiętajcie że ta zielenina jest zdrowa, ale nie częściej niż raz w tygodniu;-)

Kredko całe szczęście że nie macie tych bandaży bo słodycze by zostały i musiałabyś je zjeść:-D

Madzia cieszę się że u Ciebie idzie do przodu. Teraz będzie tylko lepiej :-) widać że ty chyba też inaczej podchodzisz do tego, więcej wiary chyba masz ;-)

wiary? sama nie wiem. chyba raczej chcę mieć poczucie że zrobiłam wszystko co możliwe. martwi mnie też to, że to najprawdopodobniej ostatnie podejście, bo mój mąż się nie zdecyduje na więcej. już teraz jest taki abordażem wzięty.
ale owszem nadzieja jest. jak w styczniu 2014 roku i płaczę jak przypomnę sobie że nic z tego nie wyszło...

M26
no to działacie. kurde u ciebie jak mecz piłki tenisowej, pach, pach, padłeś powstań. super. cieszę się i czekam na wiadomości w poniedziałek :-)

Magda juz od nadmiaru slodyczy mi pryszcze powyskakiwaly masakra... prawie 2 miesiace ograniczalam slodkie a od dwoch dni to tak popuscilam ze szkoda gadac.. a zmulona jestem tak bardzo ze mi sie wszystkiego odechciewa.. chyba zrobie sok z grapefrutow i cytryn zeby sie odkwasic:-)

reklama
Do góry