reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie dziewczynki z rana ja lecę do roboty :-) dzięki za wczorajszą impręzkę on-line było super!!!!!!! Zresztą jak zawsze na tym forum :-)

reklama
Smerfeta podsunelas mi mysl - jak sprawdzic jakosc komorek? O ile dobrze to zrozumialam to w slowie komorka kryja sie jajeczka tak? Bo jezeli mam niskie amh to moge sprawdzic czy ten wynik jest spowodowany tym ze jest ich malo czy ze sa zlej jakosci? Jak mi starczy czasu to zrobie teraz to amh w pl jeszcze bo na to sie dluzej czeka tak?

kredko jak smerfeta i lumia napisały, nie jakość komórek, a ilość które jeszcze możemy wyprodukować. i nie czeka się długo ja robiłam w invicie i miałam wynik w ten sam dzień wieczorem.

kochane ale było super z wami. przyznam się że napiłam się trochę. ale co od dziś basta bo zaczynam brać tabl. zaraz jadę do apteki odebrać. aaaa i jarmużu narwać i opić się koktajlem :-)

udanego dnia buziaczki

Dziewczyny Wy jak zwykle pomocne:-*

Magda ja u siebie niedawno odkrylam jarmuz :-) i dla mnie najlepsza forma to zeobic go jak szpinak albo duze kawalki do obiadu albo drobno posiekany fo faszerowania ale nie wyobrazam sobie go wypic:-/

A jak piszesz ze w invikcie w 1 dzien to zrobie jak tam bede na wizycie:-) zreszta pewno lista badan bedzie dlugaaa

Kredko jarmuz jest super do koktajlu np z bananem lub innymi owocami;) grejfrut etc..
Mega zdrowe zielsko:D ja na cieplo nie przepadam:p

Kredko zle to ja sie dopiero teraz czuje:p a nie piłam:p !!!
Jeszcze tylko dzis... i spuszcze powietrze.

Kredko ja niebajka pisze jarmuż z bananem, albo ostatnio zrobiłam z jabłkiem gruszką i słodzę albo miodem albo syropem klonowym. dziś zmiksuję z bananem i pomelo już mam ślinotok :-)

Kredko a kiedy planujesz wizytę w invicie?

gdzieście się podziały??

a z filmów polecam "Bezwstydny Mordecai" z Johnym Deepem. genialna komedia:-)

dobra zmykam w gary, upiekę dziś szarlotkę :-)

Kurde kiedyś to ja bym była pierwsza na imprezie a teraz przegapiłam ;-) ale nie ma się co dziwić jak ja często już o 22 chrapię bo Junior budzi się kilka razy w nocy "na smoczka" a o 6 rano je więc nie mam wyjścia, żeby jakoś funkcjonować muszę chodzić wcześniej spać :tak:

MagdaM ale się cieszę, że w końcu trafiłaś na fachowca, teraz już MUSI się udać, bardzo Ci kibicuję i będę częściej wpadać, żeby dowiadywać się co u Ciebie. Buziaki :-)

reklama
Do góry