reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko tule Cie mocno:-*

Dziewczyny wlasnie mam wlaczony rmf i az sie zagotowalam co pis chce z invitro zrobic!! Nikomu zle nie zycze ale im akurat zycze zeby mieli bezposredni kontakt z bezplodnoscia bo chyba innaczej nie potrafia tego zrozumiec!!!

aniko czekam na wiadomości po wizycie.

my jutro mamy wizytę u szefa wszystkich szefów, mam nadzieję ogromną, ale boje się tej nadziei właśnie... ciągle w głowie mam tamten czas wielkich nadziei i tej porażki, tamte łzy... kurde...

Aniko przytulam:-*
Madziu oby ten szef ładnie Was potraktowal :)
Beti czy w pracy już zapanowaly Twoje rządy?:p
Stacy czekamy na dobre wieści:)
M26 jutro wszystko będzie pewne.
Enni ważne że dzieciaczki rosną :)

Witam :-)
Aniko daj znać co ustalicie .
Magda trzymam &&&&&& żeby był dobry plan.
Marzen dzięki,tak już wszystko pod kontrolą,dziewczyny grzeczne i posłuszne już nawet nie odczuwam tego ze mnie nie było 9 miesięcy w pracy:-)
Stacy &&&&&&
Enni dzielna z Ciebie dziewczynka,jestem z Ciebie dumna że grzecznie leżysz,ale wiesz że nagroda za to Cię nie ominie :-)

Enni Beti ma racje nagroda za lezenie juz coraz blizej:-)

Magda no ja tez czekam na Twoja wizyte bo sama jestem ciekawa co Wam powie. Notuj wszystko bo bedziesz moja informacja wkrotce:-*

Beti ja to od razu wiedzialam ze ich tam niezle poustawiasz:p

Dzięki Kredko,ech ja pracuję tam 10 lat,one zaledwie 4 miechy więc nie miały wyjścia :-):-):-):-):-) a co tam pisałaś że w radiu gadali co ten pieprz*ny pis wymyślił z in vitro?

dzięki dziewczyny za dobre słowo

Agatek przepraszam zapomniałam cię przywitać. witaj i bądź dzielna życzę powodzenia

Beti rządzisz :-)

kredko, masz rację wezmę sobie kartkę i pisaka... oj nie wiem co to będzie, chyba zaraz puszczę pawia z tej okazji;-)

Ja już jestem po wizycie. Dzidziuś rośnie :-) i dzisiaj lekarz powiedział że chyba jednak dziewczyna :-) ale dokładnie postara sie mi potwierdzić na połówkowym. Szyjka ok ;-) od początku przytyłam tylko 0,7 kg. Pytałam czy to nie problem, ale lekarz powiedział że jak jem normalnie to jest ok. Zresztą ja nie startowalam z super lekkieh wagi, wiec może dziecko bierze zapasy życiowe? :-)

reklama
Do góry