reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witaj, Agatek! przed Tobą długie dwa tygodnie oczekiwania - niech szybką miną! miałaś iui na cyklu stymulowanym czy naturalnym? iui na pękniętym pęcherzyku? jajniki pewnie bolą po owulacji, a krótkie plamienia są wynikiem zabiegu. ja nigdy takich plamien nie miałam, ale są tu dziewczyny, którym sie zdarzały. Powodzenia!

M26, jak się masz? pewnie kołowrotek w głowie, co?

Beti, czytam, ze nie było najgorzej w tym pierwszym dniu po powrocie? tak trzymaj!
ja mam wizytę w piątek u gin na miejscu, by sprawdzić, czy wszystko się oczyściło :( to będzie 6dc. skontaktowałam się dzisiaj z kliniką, w przyszłym cyklu mogę wrócić po kolejną blastkę. jakie to wszystko abstrakcyjne... tydzien temu niecierpliwiłam się na wziyte, na któej miało być serduszko, teraz w zamysle jest kolejny transfer...

Magda, ja też dużo czasu spędzam aktualnie w pduszkach, kocach i z dala od ludzi. przytulam!

Aniko, nie jest u mnie tak źle, pewnie w pt będzie dużo gorzej, już rozmawiałam ze swoim P ze jeżeli lekarz się zgodzi to będziemy chcieli odrazu jeszcze raz spróbować.

To dobrze ze tak szybko możecie wrócic ;)
Powiem Wam ze ja też najchętniej siedzę w domu i w łóżku od jakiegoś czasu, moje najbliższe koleżanki mają już dzieci i to za pierwszym razem każdej się udalo. Niby próbują mnie rozumieć w tym temacie, ale.. Nie mam ochoty ciągle rozmawiać o dzieciach.

Cykl po stymulacji CLO od 3-7 DC albo jeden pecherzyk pekl a byly jeszcze dwa duze... mialam innego lekarza na IUI niz moja prowadzaca i byl jakis dziwny.... mialam dzien wczesniej jeszcze zastrzyk OVI... i po 25 h zabieg...

Oj dziewczyny ja tez sie domowniczka zrobilam.. i tak jak piszecie wszyscy maja dzieci.. wiec najzwyczajniej jak ma mi buc przykro kiedy one o nich rozmawiaja to wole w domu siedziec.

Aniko jak sie czujesz? Strasznie sie ucieszylam czytajac ze id razu bedziecie dzialac:-) a lekarz mowil cos jaka mogla byc przyczyna? Moze jakies badania na szubko jeszcze mozesz zrobic? :-*

Agatek witaj
Ja osobiscie po iui nie plamilam ale kazda jest inna moze szyjke przyszczypal lekarz i to krew z podraznienia wiec sie nie martw i zycze powodzenia

Dziewczyny tak piszecie o tych kocykach...:) ja dokładnie od 30 sierpnia non stop leżę! Jest naprawdę ciężko to już 3 miesiąc poleci mojego leżakowania.Od tego czasu poza domem byłam tylko 3 razy tzn 3 razy byłam na dworze:) tylko wizyty lekarskie.Jak zaczynałam leżeć było jeszcze ciepło i zielono avteraz zimno,ale co tam:) ciesze sie każdego dnia ze maluszki są w brzusio, jeszcze troszkę... Dam rade :)

Cześć Dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie?
Stacy daj znać po wizycie.
Od wczorajszej noc boli mnie brzuch i plecy podobnie jak na o, trochę za szybko wiec wydaje mi się ze to z nerwów.
Enni ale Ty lezysz wspaniałym towarzystwie, w trójkę ;)

reklama
Do góry