reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nadaje z roboty,na moim stanowisku dwie nowe,ale nie dam sie wygryzć,juz wprowadziłam swoje dawne stare zasady,jedna kreci nosem,ale kwestia czasu i zrozumie co i jak :) Dziekuję wam dziwczynki za wsparcie :)

reklama
Nadaje z roboty,na moim stanowisku dwie nowe,ale nie dam sie wygryzć,juz wprowadziłam swoje dawne stare zasady,jedna kreci nosem,ale kwestia czasu i zrozumie co i jak :) Dziekuję wam dziwczynki za wsparcie :)

BETI ja ta walkę przejde we wrześniu jak wroce z macierzyńskiego :)
Mam nowe biuro od dwoch tygodni w koncu jest idealnie tak jak zawsze z kolezanka chciałyśmy miec ( nawet nie wiesz jsk jedza dwa biurka hahahaha) i niestety - nacieszyłam sie tydien bo potem dali mi nowa na przyuczenie i juz bedzie do grudnia ze mna i potrm za mnie wiec duzo zrobi w biurze pod siebie .... Ale mam zamiar wrocic tego 25.08 i swoje porządki wprowadzić :D poki druga ciaza mnie nie zastanie hahahh

M26 powodzenia:-)

Beti nie daj się i trzymaj się tam dzielnie:-D

do mnie @ przylazła dopiero zebrałam się z łóżka taki miałam kiepski poranek. dobrze że wolne mam.

M26 a moze jeszcze za wczesnie?? Bo moim zdaniwm 10 dni po zastrzyku juz dawno nie powinno go byc tym bardziej ze robilas juz test gdzie nic nie pokazalo a wczoraj mialas slava kreske... ja tam jeszcze kciukow nie puszczsm

reklama
Do góry