reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti
Tak bardzo mi przykro, tule...

Aniko
Kochana wiem co teraz czujesz...:-(
Zadne slowa tego nie opisza...
ale musicie byc silni!
Lzy, smutek, zlosc...:-(
Tule Was mocno...

reklama
Yoanna faktycznie bardzo długo karmisz. Chciałabym już przestać, ale nie bardzo mi to wychodzi. Teoretycznie wiem jak, ale w praktyce to ciężko wykonać

Enni fajne imiona. Też chciałabym mieć dużą różnicę wieku u swoich dzieci - o ile będzie mi dane... ale cały czas myślę o Maluszku, który czeka, który jest starszy od Alicji a jak Bóg da, będzie młodszy :) Na razie czekam z transferem. Zobaczymy jak Alicja pozwoli... choć ta myśl, że On czeka chyba nie da mi odwlekac transferu zbyt długo

Co do sukienki... hmmm na razie zakupy to tylko te pilne rzeczy z racji braku czasu, więc sukienka musi zaczekać :)

Witaj Yoanna, nie miałam okazji sie przywitac:) Zostan z nami na dłużej :)

Enni imiona tez mi bardzo sie podobaja:)

Magda widzialam Cie na innyn watku;) &&&&

M26 kiedy? &&&&

Beti trzymasz sie jakos?

Lumia, Marzen, Luize, Zuzik, Stacy, Aniko, Smerfeta i wszystkie, wszystkie Was caluje i pozdrawiam:) szaro-buro za oknem.. nie lubie tej zmiany czasu

U mnie jak zwykle dzihad, tzn dzisiaj plackiem leze, bo jakies chorobsko sie rozwijac probuje. Praca, przerabiamy sypialnie, a ze wszystko robimy naszymi łapkami, to czas przelatuje nam przez palce...malujemy, szpachlujemy, przerabiamy ekektryke, skrecamy szafy i inne... w trakcie wychodza oczywiscie kolorowe kwiatki i porzadek w mieszkaniu nie wiem kiedy na nowo nastanie.
Ciezko mi sie odnaleźć. Efekt poki co taki, ze o wyprawce dalej nie mysle..

Niebajko ale później będzie satysfakcja ze,wszystko samodzielnie zrobione :)
Lekarz przepisał mi dupka od 15dc ale zapomniałam o nim i dopiero wczoraj sobie przypomnialam :p chyba wyparlam to, bo sami w ciążę nie zajdziemy więc po co brać .
Aniko, Beti :*
Enni imiona ładne:)

Beti, bardzo mi przykro z powodu Twojej babci. wyrazy współczucia.
dla mnie to też cięzki rok - bardzo źle się zaczął. niedobrze sie kończy. i nie wiem, czy to fatum, chyba po prostu życie.

dziękuję Wam za wszystkie słowa. jak zawsze jesteście nieocenione.

nie czuję się najlepiej. wolałabym, by od początku beta była zerowa. bo jak się okazuje beta, jej przyrost, a nawet pęcherzyk nie oznacza, że to już sukces, teraz już wiem. ogarniamy plan, ale cięzko nam bardzo.
w piątek lekarz nie odnalazł już pęcherzyka na usg, a beta rozwiałą wszelkie wątpliwosci - ponizej 1,2. dzis dostałam @, jutro zadzownię do lekarza i umówię się na wizytę. tyle.

ściskam Was wszystkie!

Aniko dziękuję,jutro pogrzeb :(.
Teraz trudny okres przed wami,wiem coś o tym przerabiałam to w czerwcu :( :( :( ale wierzę w Ciebie i jestem z Tobą :)

Beti, ja nawet nie porownuje sie z Toba. Niewątpliwie masz za sobą ciężki czas. Życzę Ci,byś z nowym małżeństwem odnalazła tylko szczęśliwa drogę...

No to dziewczyny bedzie sie dzialo!! Pewno refundacja in vitro to juz przeszlosc... wspolczuje tym ktore noe zdaza:-( a my to chyba szybko musimy paszporty irlandzkie zalatwiac bo nie wiadomo czy za niedlugo nie bedziemy musieli wiz miec :p

reklama
Do góry