reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie :-) kurde jak człowiek nie chce żeby @ przyszła,bo czeka na pozytywny test to przyłazi!!!! A jak chce żeby przyszła to jej ku*wa nie ma!!! :angry: eh co za życie :no: dzwoniłam do gina i powiedział że tak może być po cyklu bezowulacyjnym :no: kazał czekać do 8 tyg :szok: czyli co? mam czekać do następnej @ w listopadzie???? :szok: nie kumam :-(

reklama
Oj Kredko :-D:-D:-D:-D:-D nie powiem że nie przebiegła mi ta myśl,ale bez owulacji raczej jest to nie możliwe :-D zresztą niby bolały mnie cyce i brzuch na @ ale to w zeszłym tygodniu i już przeszły :szok: nie wiem o co kaman :no: teraz to nawet nie będę wiedzieć kiedy owulka będzie :crazy:

Dziewczyny wiem ze oszalałam i nie powinnam ale zrobiłam dzisiaj test i jest super mega jasna kreska, bardzo słabo widoczna, jutro pójdę na ta betę.. Ale ja głupia jestem. Ale to przez moją przyjaciółkę, bo spytała się mnie jak się czuje i powiedziała ze jak Ona zaszła to poprostu o tym wiedziała i powiem Wam ze ja niewiele skąd ale też to wiem. To jedt właśnie przez to wszystko ze za bardzo się chce ;/

reklama
M26, trzymam kciuki, by jutro beta była dla Ciebie szczęśliwa :) ovitrell może fałszować wynik, czasem zdarza się, do 10 dni po podaniu jest wykrywany. Ale luz! Skoro wczoraj na tescie nie było, to na pewno nie jesteś tym przypadkiem :)

Do góry