reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko tak mi przykro :( :( Myślałam,że kropek zadomowi się na dobre....

Beti moje kondolencje.....

Co za dzień,chyba odpuszczam na troche forum bo za dużo tu emocji jak dla mnie...

reklama
Dziewczyny... ja nie wiem co to dzisiaj sie stalo...

Beti bardzo mi przykro:( rozumiem, ze to bylo całkiem niespodziewane.. tule mocno.

Aniko rycze razem z Toba.. powinnam napisac cos madrego, ale brak mi slow na ta chwile. Podniesiesz sie z tego - to wiem. I przepraszam za te nadzieje, ktore w Tobie rozpalalam.. Ty chyba czulas lepiej co sie dzieje.
Trzymaj się tam Kochana. Myslami z Toba caly czas. Nie umiem inaczej.

Anika tak bardzo mi przykro.... brak mi słów... pamiętaj, że masz po kogo wrócić, że nie będziesz zaczynać od początku. Znam dziewczyny z forum, u których też się nie udało, ale drugi transfer był już udany. Co więcej, jedna z tych dziewczyn - Esiek, niedługo urodzi drugie dziecko - niespodziewanie zaszła naturalnie w ciążę. Teraz jest czas na płacz, ale później już się uda. Tule mocno!

Beti moje kondolencje...

reklama
Do góry