reklama
G
gość_forum
Gość
Aniko jak Cię kopnę w dupę!!!!!!! co to za myślenie??!!!!! Ja też nie miałam ŻADNYCH objawów oprócz cycków i to bardzo długo,tylko wizyty z usg mnie w tym utwierdzały że byłam w ciąży, a tak też nic nie czułam
niebajka
Fanka BB :)
Beti - wyjelas mi to z ust!
Aniko jeszcze będziesz sie wstydzic swojego myslenia.. brak objawow w tym przypadku może byc objawem!!! i przecież my to wszystkie wiemy (a zwlaszcza Ty), tylko jak przychodzi TEN moment, zalosnego oczekiwania, to kazda ma milion watpliwosci...
Ja tam wiesz co myśle 4aa dolaczy do drużyny A
Emi masz przepiękne wlosy
Aniko jeszcze będziesz sie wstydzic swojego myslenia.. brak objawow w tym przypadku może byc objawem!!! i przecież my to wszystkie wiemy (a zwlaszcza Ty), tylko jak przychodzi TEN moment, zalosnego oczekiwania, to kazda ma milion watpliwosci...
Ja tam wiesz co myśle 4aa dolaczy do drużyny A
Emi masz przepiękne wlosy
M26
Test negatywny, wiec liczę ze jutro @ przyjdzie, a spóźnia się 2 dni.
Aniko do czwartku szybko zleci, a nastawienie musi być pozytywne
Aniko do czwartku szybko zleci, a nastawienie musi być pozytywne
M26
Nawet nie ludzilam się że będzie inaczej, ale ten ból nie daje mi spokoju.
reklama
stacy
Jestem, jestem :-)
Czytam Was codziennie ale jakoś z pisaniem gorzej. Ja popadam z jednego choróbska w drugie :-( właściwie to już nie mam siły. Nie wiem jak się naturalnie wzmocnić? ??????
Aniko - kochana trzymam cały czas kciuki. Na pewno będzie dobrze. ;-)
Emi - jakie ty masz piękne włosy ;-)
Beti - kciuki za udaną IUI :-)
Co u pozostałych???? :-)
Czytam Was codziennie ale jakoś z pisaniem gorzej. Ja popadam z jednego choróbska w drugie :-( właściwie to już nie mam siły. Nie wiem jak się naturalnie wzmocnić? ??????
Aniko - kochana trzymam cały czas kciuki. Na pewno będzie dobrze. ;-)
Emi - jakie ty masz piękne włosy ;-)
Beti - kciuki za udaną IUI :-)
Co u pozostałych???? :-)
Podziel się: