reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko pod koniec ciąży też miałam silne migreny z zanikaniem widzenia. Mój lekarz i położna lekceważyli to :-/ ostatnią taką akcje miałam w dniu cesarki, już po niej. A później już się nie powtórzyło

Anika to ile bierzesz dupka?

reklama
Smerfeta dzieki!
Moj dr kazal mi obserwowac ta głowę, i ze jak bedzie sie dzialo cos niedobrego, to do neurologa mnie posle.. ale ja sie domyslam, ze to po prostu ciążowa dolegliwosc. Jedynie co moge wziac z lekow, to apap..a i tak nie biore... zresztą watpie aby pomogl, bo jak głowa nawala, ze az mnie mdli:/ moze to tylko chwilowa dolegliwosc, a moze juz bede tak miala do konca ciazy:/ pozyjemy, zobaczymy.

Kredko, marzen, jak u Was?

Niebajko przypomniałam sobie że byłam u okulisty z tymi bólami. Dał mi skierowanie do neurologa by w razie co nie rodzić naturalnie. Neurolog miał zrobić mi jakieś specjalne badanie, już nie pamiętam co. W dniu wyznaczonej wizyty do neurologa trafiłam do szpitala na patologię ciąży więc neurolog odpadł i dlatego zapomnialam o tym neurologu Ci napisać.

Anika a lutinusa gin nie zalecił? Dziewczyny na in vitro doradzały może byś więcej dupka brała?

Dziewczyny przeżyłam :D
wrzuce fote zdjec włosów jak fryzjerka wstawi na swoja strone bo robiła przed i po - nie robiłam rozjasniaczem itp ombre zostawilam naturalne od gory zeby odrostu nie było widac:D bo dopiero bede najszybciej w marcu ....:)

Wieczor spędziłam w rodzinnym gronie w restauracji na urodzinach szwagra :) super było obzarlam sie jsk mega bąk .. Przeżyłam - lece spac bo od 1 w nocy na nogach !!!

Emi juz nie spisz? Bezsennosc ciazowa?:p pokaz wlosy, pokaz! Ja tez kombinuje zeby gdzies pojsc, bo jak miotla wygladam:p nie wiem tylko czy wytrzymam na fotelu:p

Kredko troche boje sie amolu, bo mnie draznia dalej wszelkie zapachy... zeby sobie do pieca nie dolozyc:p
N ma zakaz uzywania perfum, balsamy do ciala mnie draznia, ja do tej pory trzymam sie z daleka od plynu do mycia szyb itp, itd:p w pracy tez mam problem. Jest jeden zapach, ze od razu odruch wymiotny i koniec..

Smerfeta czyli jednak z tym neurologiem to realna sprawa... z tego co rozmawialam z lekarzem, to moda na cesarki ciagle trwa, i maja ich wiecej niz normalnych porodow:/ N mi mówi zebym od razu szla na cesarke, bo sie o mnie boi. Ja sie ciagle waham, bo przeciez po laparotomii przez pare dni bylam chodzacym trupem i mdlalam wstając z toalety, a co dopiero przy dziecku zasuwac.. chociaz moze cesarka a grzebanie we flakach to co innego:p
Zobaczymy jak to sie rozwinie;) musze poszperac co to za badanie mialas miec robione:*
Buziaki dla Ciebie i Alusi:*

Dziewczyny, pozdrawiam znad morza. Lepie oddech, od jutra do pracy.. ten tydzień da odpowiedź.

Emi, witaj w PL ;)

Smerfeta, biorę dupka, a na noc (podrażnienia ustepuje) 1-2 tabletki luteiny.
Buziaki dla Ciebie i Alusi z 3miasta:*

Kropek zaczął z wysokiego C! Hotel pomylił naszą rezerwację i w rewanżu dali nam apartament :D

reklama
Do góry