reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko
Mega , mega kciuki:-)czekam na radosne wiesci:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Stacy
Zdrowka!

Marzen, M26
U mnie owulacja gdzies ok 17/20 pazdz;-). Ja mam dluzsze cykle, wiec moze i ja dolacze;-)

Emi
Wlosy cudowne. Ja od trzech lat zapuszczam, a wlosy coraz krotsze...okazalo sie, ze chyba sie wykruszyly....a ja w nieswiadomosci zylam:p

Beti
Juz dawno o tym pisalas , nawet chcialam odpisac:p
Ze Ty to maszyna plodnosci jestez:p tak szybko zachodzisz:p
Bardzo przykro bylo mi czytac, o nieudanej probie, ale pewnie byla to ciaza biochemiczna, ktora sie zdarza i wiele kobiet o tym nie wie. Ja gdyby nie fakt, ze kontrolowalam cykle to tez pewnie bym myslala, ze okrez sie spoznil.
Ale o Ciebie kochana sie nie martwie. Zostaniesz mamuska predzej niz Ci sie wydaje;-)

Smerfetko, Kredko
:-*

Dziewczynki odezewalam sie, co byscie o mnie nie zapomnialy;-):p

Czytam Was regularnie, ale kom cos mi sie pierniczy i ciezko mi pisac. Juz mialam kilka podejsc:p
Poza tym tez mnie chorobsko rozlozylo....i wygladam jalk 100 nieszczesc;-)

Poza tym dostalam@. Mialam dzis isc na podgladanko , ale padam...
Wizyta przelozona na przyszly wtorek. Jezeli pechol urosnie, to powinien byc juz dorodny;-)
Ustalilam, ze nie czekam na wyniki tylko dzialamy , ale bez iui. Cala diagnostyka moze troche potrwac, a wiadome, ze za pierwszym razem pewnie nie zaskoczy:p
A jezeli by sie udalo, to dostane zestaw lekow, ktory bym i tak dostala jak cos wyjdzie Z badan.
Nie wiem czy sluszna decyzja, ale jakas trzeba bylo podjac....

reklama
Anika dziękuje za pozdrowienia z Trójmiasta ;-) akurat w Trójmieście nie byliśmy bo (chyba nie będzie to tajemnicą) balowaliśmy u Kasik :-) Kciuki oczywiście cały czas trzymam &&&&&&&&&&&& mocno Ci kibicuje :tak:

Niebajko spróbuje znaleźć chwilkę by poszperać w papierach "ciążowych". Gdzieś tam powinnam mieć skierowanie do neurologa. Może będzie tam nazwa badania. Co do rodzaju porodów, to "za moich czasów" ;-) na ciężarówkach większość dziewczyn chciała rodzić naturalnie. Jednak ta natura tak zachciała, że większość miała cc. Też bardzo się bałam cc bo już po laparoskopii ciężko do siebie dochodziłam... no ale jakoś się dało. Trzeba tylko pamiętać, że masz prawo do leków przeciwbólowych, zwłaszcza przy pionizacji i by ta pionizacja odbyła się możliwie jak najszybciej - wtedy szybciej dochodzi się do siebie

Magda wyglądam za wieściami od Ciebie

Lumia ten zestaw leków to pewnie głównie encorton i coś przeciwzakrzepowego?

U mnie po wizycie wczoraj - wszystko ok mała koło kilograma, wszytko ma na miejscu, nos Zadarty na maxa :D
Jedyny problem to duza ilośc płynu owodniowego i musze dorobić badania na cukrzyce tarczyce toxoplasmose i cytomegalie - jak wszystkie beda ok to znaczy ze taks moja uroda

Tak jest! !!! Dzisiaj 7! Dobra liczba:)))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :p

Emi dorabiaj badania! Mudi być ok! A zadarty nosek maja chyba wsxystkie dzieci w brzuszku :) gdzieś o tym czytalam:p

Smerfeto byłabym wdzięczna, głowa nie odpuszcza mi:/ wstaje z bolem, klade sie z bolem. Dzisiaj stopery do uszu wzielam do pracy bo juz wytrzymać nie moge..

Lumia kibicuje mocno! Kuruj sie bidulko i walcz:)

reklama
Do góry