Aniko
Mega , mega kciuki:-)czekam na radosne wiesci:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Stacy
Zdrowka!
Marzen, M26
U mnie owulacja gdzies ok 17/20 pazdz;-). Ja mam dluzsze cykle, wiec moze i ja dolacze;-)
Emi
Wlosy cudowne. Ja od trzech lat zapuszczam, a wlosy coraz krotsze...okazalo sie, ze chyba sie wykruszyly....a ja w nieswiadomosci zylam
Beti
Juz dawno o tym pisalas , nawet chcialam odpisac
Ze Ty to maszyna plodnosci jestez tak szybko zachodzisz
Bardzo przykro bylo mi czytac, o nieudanej probie, ale pewnie byla to ciaza biochemiczna, ktora sie zdarza i wiele kobiet o tym nie wie. Ja gdyby nie fakt, ze kontrolowalam cykle to tez pewnie bym myslala, ze okrez sie spoznil.
Ale o Ciebie kochana sie nie martwie. Zostaniesz mamuska predzej niz Ci sie wydaje;-)
Smerfetko, Kredko
:-*
Dziewczynki odezewalam sie, co byscie o mnie nie zapomnialy;-)
Czytam Was regularnie, ale kom cos mi sie pierniczy i ciezko mi pisac. Juz mialam kilka podejsc
Poza tym tez mnie chorobsko rozlozylo....i wygladam jalk 100 nieszczesc;-)
Poza tym dostalam@. Mialam dzis isc na podgladanko , ale padam...
Wizyta przelozona na przyszly wtorek. Jezeli pechol urosnie, to powinien byc juz dorodny;-)
Ustalilam, ze nie czekam na wyniki tylko dzialamy , ale bez iui. Cala diagnostyka moze troche potrwac, a wiadome, ze za pierwszym razem pewnie nie zaskoczy
A jezeli by sie udalo, to dostane zestaw lekow, ktory bym i tak dostala jak cos wyjdzie Z badan.
Nie wiem czy sluszna decyzja, ale jakas trzeba bylo podjac....
Mega , mega kciuki:-)czekam na radosne wiesci:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Stacy
Zdrowka!
Marzen, M26
U mnie owulacja gdzies ok 17/20 pazdz;-). Ja mam dluzsze cykle, wiec moze i ja dolacze;-)
Emi
Wlosy cudowne. Ja od trzech lat zapuszczam, a wlosy coraz krotsze...okazalo sie, ze chyba sie wykruszyly....a ja w nieswiadomosci zylam
Beti
Juz dawno o tym pisalas , nawet chcialam odpisac
Ze Ty to maszyna plodnosci jestez tak szybko zachodzisz
Bardzo przykro bylo mi czytac, o nieudanej probie, ale pewnie byla to ciaza biochemiczna, ktora sie zdarza i wiele kobiet o tym nie wie. Ja gdyby nie fakt, ze kontrolowalam cykle to tez pewnie bym myslala, ze okrez sie spoznil.
Ale o Ciebie kochana sie nie martwie. Zostaniesz mamuska predzej niz Ci sie wydaje;-)
Smerfetko, Kredko
:-*
Dziewczynki odezewalam sie, co byscie o mnie nie zapomnialy;-)
Czytam Was regularnie, ale kom cos mi sie pierniczy i ciezko mi pisac. Juz mialam kilka podejsc
Poza tym tez mnie chorobsko rozlozylo....i wygladam jalk 100 nieszczesc;-)
Poza tym dostalam@. Mialam dzis isc na podgladanko , ale padam...
Wizyta przelozona na przyszly wtorek. Jezeli pechol urosnie, to powinien byc juz dorodny;-)
Ustalilam, ze nie czekam na wyniki tylko dzialamy , ale bez iui. Cala diagnostyka moze troche potrwac, a wiadome, ze za pierwszym razem pewnie nie zaskoczy
A jezeli by sie udalo, to dostane zestaw lekow, ktory bym i tak dostala jak cos wyjdzie Z badan.
Nie wiem czy sluszna decyzja, ale jakas trzeba bylo podjac....