reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luize! Zadam aby Twoje slowa i Wasze kciuki byly prorocze! !!
Pozdrawiam cieplutko:))

Kredko czasami tak jest.. po prostu:/ nie ma co sie doszukiwać..:)

Marzen-bardzo mi sie podoba Twoje wyjasnienie:)

Aniko :*** buziaki dla Was;)

reklama
Luize, moje słowa były prorocze :))))) cieszę się ze wględu na Ciebie i Twoje Maluchy :) co u Was? jak sobie radzicie? jakieś nowe umiejętności?:)

Niebajko, dla nas <3

Marzen, u Ciebie mogło nastąpić jakieś rozstrojenie po hsg, Kredko a u Ciebie skok progesteronu - czasem się tak zdarza i wtedy następuje plamienie. No i cykl cyklowi nierówny, i wróżyć z fusów sobie możemy ;)

Ale cisza dzisiaj ;)
Powiem Wam ze ja też po hsg dziwne się czuje, od kilku dni boli podbrzusze jak na o. Juz chce dostać i zacząć nowy cykl z nowymi lekami. Może któraś z Was brała fostimon?

Marzen, nie pomogę :/ nie znam tego leku...

a u mnie zeby nie było za wesoło, dostałąm podrażnienia od luteiny :/ zmieniam na duphaston. mam nadzieję, że to nie zmienia moich planów wobec Kropka :)

A my jesteśmy przed pierwszą wizytą i taka jakas dziś chodzę rozkojarzona....dzisiejsza beta 5171 a progesteron 193 nmol/l znacie się coś na progesteronie? Bo te normy na wyniki jakoś nic nie mówią...no i biore dwa razy dziennie luteine pod język

Ostatnia edycja:
Ojj tam, już tam! Nie myslcie sobie, ze jestem wyrodna matka, ale wiele kobiet pracuje w ciazy;) workow z cementem ani ziemniakami nie przerzucam, takze jest ok;) w pracy wszyscy wiedza no i teraz jakies luzy mamy ;) dzisiaj tylko musialam sie spiac, zeby wyjsc jutro wczesniej do lekarza;)

Kamisia jak sie czujesz?

Beti 300pln to troszkę lzej dla kieszeni;)

Aniko jak samopoczucie? Odlezyn nie masz?;D

Ja pracuje normalnie bo Lubie ale ci powiem ze jak pstryknięciem palców trzeci trymestr to masakra ... Jade na urlop od soboty i po mam zamiar na 50% wziac zwolenienie - teraz jestem w pracy i śmigam ale jak wroce to kawał kloca... Tu kłuje tu boli tu ciezko tu ciągnie ... Nawet sie nie spakowalam jeszcze nic ... Tragedia :p

reklama
Kamisia progesteron masz bardzo ladny;)

Aniko bedzie dobrze!!! Calym sercem jestem z Toba!

M ja tez nie pomogę:(

U mnie dzisiaj max ekstremum bolu glowy. To juz bardziej migrena:/... oby jutro bylo lepiej:)

Buziaki Dziewczyny :*

Aaa.. z Dzidzia ok. Lekarz ostrożnie powiedział,ze to dziewuszka. 249gram :)
Wszystko ok:) wiek z usg genetycznego siw zgadza.

Do góry