reklama
anika11
Fanka BB :)
Luize, moje słowa były prorocze )))) cieszę się ze wględu na Ciebie i Twoje Maluchy co u Was? jak sobie radzicie? jakieś nowe umiejętności?
Niebajko, dla nas <3
Marzen, u Ciebie mogło nastąpić jakieś rozstrojenie po hsg, Kredko a u Ciebie skok progesteronu - czasem się tak zdarza i wtedy następuje plamienie. No i cykl cyklowi nierówny, i wróżyć z fusów sobie możemy
Niebajko, dla nas <3
Marzen, u Ciebie mogło nastąpić jakieś rozstrojenie po hsg, Kredko a u Ciebie skok progesteronu - czasem się tak zdarza i wtedy następuje plamienie. No i cykl cyklowi nierówny, i wróżyć z fusów sobie możemy
M26
Ale cisza dzisiaj
Powiem Wam ze ja też po hsg dziwne się czuje, od kilku dni boli podbrzusze jak na o. Juz chce dostać i zacząć nowy cykl z nowymi lekami. Może któraś z Was brała fostimon?
Powiem Wam ze ja też po hsg dziwne się czuje, od kilku dni boli podbrzusze jak na o. Juz chce dostać i zacząć nowy cykl z nowymi lekami. Może któraś z Was brała fostimon?
G
gość_forum
Gość
A noooo cisza jak makiem zasiał M26 ja nie brałam tego leku ,to nie pomoge
kamisia871
A my jesteśmy przed pierwszą wizytą i taka jakas dziś chodzę rozkojarzona....dzisiejsza beta 5171 a progesteron 193 nmol/l znacie się coś na progesteronie? Bo te normy na wyniki jakoś nic nie mówią...no i biore dwa razy dziennie luteine pod język
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
kamisia wszystko będzie dobrze!!!! &&&&& :-)
Ojj tam, już tam! Nie myslcie sobie, ze jestem wyrodna matka, ale wiele kobiet pracuje w ciazy workow z cementem ani ziemniakami nie przerzucam, takze jest ok w pracy wszyscy wiedza no i teraz jakies luzy mamy dzisiaj tylko musialam sie spiac, zeby wyjsc jutro wczesniej do lekarza
Kamisia jak sie czujesz?
Beti 300pln to troszkę lzej dla kieszeni
Aniko jak samopoczucie? Odlezyn nie masz?;D
Ja pracuje normalnie bo Lubie ale ci powiem ze jak pstryknięciem palców trzeci trymestr to masakra ... Jade na urlop od soboty i po mam zamiar na 50% wziac zwolenienie - teraz jestem w pracy i śmigam ale jak wroce to kawał kloca... Tu kłuje tu boli tu ciezko tu ciągnie ... Nawet sie nie spakowalam jeszcze nic ... Tragedia
reklama
niebajka
Kamisia progesteron masz bardzo ladny
Aniko bedzie dobrze!!! Calym sercem jestem z Toba!
M ja tez nie pomogę
U mnie dzisiaj max ekstremum bolu glowy. To juz bardziej migrena:/... oby jutro bylo lepiej
Buziaki Dziewczyny :*
Aaa.. z Dzidzia ok. Lekarz ostrożnie powiedział,ze to dziewuszka. 249gram
Wszystko ok wiek z usg genetycznego siw zgadza.
Aniko bedzie dobrze!!! Calym sercem jestem z Toba!
M ja tez nie pomogę
U mnie dzisiaj max ekstremum bolu glowy. To juz bardziej migrena:/... oby jutro bylo lepiej
Buziaki Dziewczyny :*
Aaa.. z Dzidzia ok. Lekarz ostrożnie powiedział,ze to dziewuszka. 249gram
Wszystko ok wiek z usg genetycznego siw zgadza.
Podziel się: