reklama
anika11
Fanka BB :)
Marzeń, na co idziesz? ją wczoraj przed transferem złożyłam papiery na uczelnię wieczne studentki
Niebajko, odpoczywam cały dzien- tylko obiad zrobiłam i pralkę włączyłam. Czytam kryminały a kręgosłup już mnie boki od tego przyklejania do kanapy
Kamisia, jeśli czujesz potrzebę bycia na L4, to masz do tego pelne prawo ją też się teraz wyleguje...
Niebajko, odpoczywam cały dzien- tylko obiad zrobiłam i pralkę włączyłam. Czytam kryminały a kręgosłup już mnie boki od tego przyklejania do kanapy
Kamisia, jeśli czujesz potrzebę bycia na L4, to masz do tego pelne prawo ją też się teraz wyleguje...
kamisia871
Ja powolutku też wariuję, ale po pierwszym poronieniu to wolę traktować się jak jajeczko oczywiście wszystko w granicach normy :-) Ja w pracy niestety nie mam możliwości wietrzenia - hala produkcyjna, więc zostaniemy w domku, mam teraz dużo ciężarnych koleżanek więc poodwiedzam, książki na spokojnie poczytam. Jakoś nie myślę, jestem spokojna i pełna wiary, że będzie wszystko dobrze :-)
Marzen i Aniko podziwiam za chęci, bo ze mnie to leniuszek i nie chce mi się dalej uczyć
Marzen i Aniko podziwiam za chęci, bo ze mnie to leniuszek i nie chce mi się dalej uczyć
Ostatnia edycja:
kredka82
Dziewczyny cos dziwnego ze mna...
Wczoraj mialam zabarwiony krwia sluz tylko troszke na wkladce a dzisiaj dostalam sluz owu!!! A to 17dc i przy moich 26cio dniowych cyklach to cos dziwnego bo dzis 17dc. Wogole od 2-3dni bolaly mnie jajniki ale jakos nie przywiazywalam do tego wiekszej wagi no bo nie testuje owu od ostatniej iui. Nigdy w zyciu miedzy @@@ nie mialam zadnych plamien. Czy cos to moze oznaczac???
Wczoraj mialam zabarwiony krwia sluz tylko troszke na wkladce a dzisiaj dostalam sluz owu!!! A to 17dc i przy moich 26cio dniowych cyklach to cos dziwnego bo dzis 17dc. Wogole od 2-3dni bolaly mnie jajniki ale jakos nie przywiazywalam do tego wiekszej wagi no bo nie testuje owu od ostatniej iui. Nigdy w zyciu miedzy @@@ nie mialam zadnych plamien. Czy cos to moze oznaczac???
reklama
Aniko w zeszłym roku napisałaś mi, że wrzesień to piękny miesiąc na zafasolkowanie i mi się udało, a teraz ja życzę Tobie tego samego!!! Wiem, że piszę to już w październiku, ale nie wiem kiedy ten czas ucieka ;-) Trzymam mocno kciuki!!!
P.S. Maluchy też się dołączyły po śniadaniu
P.S. Maluchy też się dołączyły po śniadaniu
Podziel się: