reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Masakra Anika, co oni Ci tam przekluwali? Ja miałam tylko jeden transfer i reż dr się nameczyl i mnie wymeczyl. Faktycznie coś mówił że przy iui jest inny cewnik czy coś tam. Co do bety to w programie w Gamecie nie są refundowane a w invicta tak. Kliniki po swojemu interpretują zapisy. Co do wizyty pecherzykowej to chyba jest w ramach programu ale to chyba tak samo jak po prostu pierwsza wizyta po transferze, nie ważne czy udanym czy nie. Ja tych 'pierwszych' wizyt miałam sporo ;-) bo dr wysłał mnie na histero do szpitala i było z tym ciekawie więc często przychodzilam do dr na konsultacje
Co do zmiany przy crio nic nie wiem
Odpoczywaj Aniko i jedz kilka plastrów świeżego ananasa na dzień
Co do zmiany przy crio nic nie wiem
Odpoczywaj Aniko i jedz kilka plastrów świeżego ananasa na dzień
Kurde, nie mam ananasa!!!
Wyluzuj ja sie o tym dowiedziałam w połowie ciazy
G
gość_forum
Gość
a że tak spytam o co chodzi z tym ananasem?????
G
gość_forum
Gość
Niebajko dobijasz do połowy ciąży,może czas odpocząć na L4 !;-)
reklama
niebajka
Fanka BB :)
Beti ja cos czuje, ze dopiero od swiąt zrobie sobie wolne jak Kurdupel nie bedzie dokuczal i z setduszkiem okaże sie wszysyko jest ok, to bede pracować. A jak echo wyjdzie zle, to od wtedy ide siedziec na dupie.. chwila prawdy w 24tygodniu będzie, czyli za 6 tyg
Beti puregon bardzo przyjemny jest a duza roznica w cenie porownujac z poprzednim lekiem?
Odebralam morfologie hemoglobina 12,6 jestem dumna
Beti puregon bardzo przyjemny jest a duza roznica w cenie porownujac z poprzednim lekiem?
Odebralam morfologie hemoglobina 12,6 jestem dumna
Ostatnia edycja:
Podziel się: