reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kurde chyba miałam szczescie bo moj transfer był mega miły ... Trwał pare minut i do trgo nic nie bolało i super atmosfera

reklama
DZiewczyny, dziękuję WAm za kciuki, dobre słowo i w ogóle :) cięzki to był dzień, ale najważniejsze, że Kropek na miejscu! resztę da się przeżyć! (ale tak na marginesie, ja cienki Bolek nie jestem, jeśli chodzi o ból - wiele jestem zw stanie znieść, a kanałowe leczenie zęba bez znieczulenia... i chyba emocje tego dnia dały się we znaki, bo bolało...bardzo i jak doszło do przekłuwania igłą i wyciągania kulociągiem, to było słąbo).

a najlepsze jest, że ja przecież mam za sobą 3 iui i nigdy zadnych problemów nie było. szyjki nie mam poskręcanej, ale ujście do macicy jest niespotykanie wąski i nie mogli się tam przedostać. gin tłumaczyła, że do iui używa się węższych sprzętó i moze przez to było łatwiej. ona widziała cały kanał, ale nie mogła się dostać do macicy :/
Betę mam zrobić za 10dni, ale pewnie wczęsniej się pokuszę - no może nie 6dpt, ale koło 8 już na pewno :p

słuchajcie, gin mi powiedziała, że beta w klinice nie ejst darmowa i ze wizyta pęcherzykowa jest odpłatna! chyba coś pomyliła, albo ja nie zrozumiałąm, co?

no i news numer dwa! od listopada wchodzi jakaś nowelizacja ustawy dotyczaca robienia transferów z mrożonych zarodków, kliniki muszą się ustosunkować do tych nowych przepisów. i w zwiazku z tym w dwóch pierwszych tygodniach listopada w Gamecie na pewno nie będą robić transferów, a może nawet w trzecim tygodniu też jeszcze nie. coś słyszałyście o tym?

jak się nie powiedzie, to dopiero w grudniu moge się zgłosić po kolejnego Malca.....

ale się uda!!!! a po rodzeństwo wrócę póżniej :) :) :)

Anika juz Ty sie nie martw co w listopadzie bo ta wiedza Ci sie nie przyda:-) chyba sobie stoper ustawie na 8 dni i bede do Twojej bety odliczac:-D juz sie nie moge doczekac jak nam tu 3 cyferki napiszesz!!!!!

Aniko myslalam ze do iui jakos plycej wchodza.. ze wystarczy jak sa w kanale ...
Kulociag tylko z hsg mi sie kojarzy..:/ ale odpedzamy traume- Kropek sie rozgaszcza:D

Nareszcie przyszła Twoja kolej:)))

reklama
Do góry