reklama
kredka82
Fanka BB :)
Aniko, chyba niebajka pisała o posiewie nasienia. Mój emek robił dwa razy bo nam bardzo podwyższone leukocyty w nasieniu wychodziły. I na wynik czekaliśmy około tygodnia bo to się hoduje drobnoustroje na różnych pożywkach.
Niebajko, wiesz, że nam na miejscu, jest o tyle prościej szukać nowych rozwiązań. A Kredka...no cóż, odległość od "cywilizacji" trochę ją blokuje. Ale zobaczysz, jak już wróci do PL, to z takiego kopyta ruszy, że za nią nie nadążymy!;-)
Tak zuzik jeszcze 2 lata i prawdopodobnie wrocimy:-) i bede miec 35 lat wiec to i tak jeszcze nie ma tragedii
smerfeta
Anika mega kciuki za Ciebie trzymam!!!!! O której godz dostaniesz maluszka? I jak endo? Ładnie urosło?
G
gość_forum
Gość
Aniko niech się dzieje,kciukaski &&&&&
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zuzik85
Aniko, wszystkie myśli przy Tobie, &&&
zuzik85
WRZESIEŃ
29 - anika11 - crio!!!
PAŹDZIERNIK
1 - niebajka - wizyta kontrolna
13 - niebajka - II badanie prenatalne
29 - anika11 - crio!!!
PAŹDZIERNIK
1 - niebajka - wizyta kontrolna
13 - niebajka - II badanie prenatalne
reklama
G
gość_forum
Gość
To witam sie z rana :-) byłam wczoraj u mojego gin,myślami byłam nastawiona już na styczeń,ale mój gin wlał we mnie nowe nadzieje.No i zaczęliśmy kolejne podglądanko ze stymulacją,stwierdził że mozemy na naturalnym ale wyjasnił mi że w moim wieku to niestety już nie wszystkie cykle mam owulacyjne no i z moim zdecydowaliśmy się na stymulowany,ale zmienił nam lek jest tańszy niż Gonal,przepisał mi Puregon.Dziwnie sie czuję bo nie nastawiałam się i podejście mam takie bardziej obojętne ale nic w czwartek kolejne podglądanie i zobaczymy jak to wyjdzie. Jak coś to pózniej zaczniemy dopiero w styczniu,bo kasa na ślub potrzebna ,życzę miłego dzionka wszystkim dziewuszkom ,choć pewnie najlepszy będzie dla Aniki !!!!!!!!!! &&&&&& :-)
Podziel się: