reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko, "morfologia" to standardowe badanie w labo, figurujace włąsnie pod taką nazwą. Spróbujcie w Diagnostyce. Niech M oddać też mocz na posiew, moze ma jakieś bakterie, które mu tam wszytsko psuje. Co do badania nasienia, to mozecie wcześniej zadzownić do którejś kliniki niepłodności lub do szpitala, umówić termin i w danym dniu podjchac, wynik bedzie po 1-2godzinach.

Kredko my tez wszystkiego sie uczymy i szperamy itd.. trzeba czytac, czytac, i przyswajac.
Labow w soboty albo 24h nie macie?

Nr z domestosem znam - no jasne:D tylko ze to o świadomość chodzi. Ze skoro raz sie pojawila plamka, to pojawi sie tam znowu :D ja straszny pucus jestem;) zboczeniec wręcz;p

Kredko musicie wziac sprawy w swoje rece.. i nie jest latwo nam mowic:/ Tobie jakos brak pary do drazenia tematu, boisz sie nowego? Nieznanego? Nikt nie jest alfa i omega, wszystko przychodzi z czasem i praktyka, ale o tym wyklad juz raz byl:p
Chodzi mi tez o to ze amh nie rosnie... Twoje daje rade, ale pamietaj, ze komorki nie sa juz super jakosci.. wiec produkujac jedna do iui.. (na ktora wywalasz mega kase) nie masz jak sprawdzić, czy w ogole sie nadawala. Przy ivf hoduja ich kilka i odrzucają nieprawidlowe..
Jedz koenzym q10. To nie sa zadne gdybania, tylko potwierdzona poprawa jakości komorek. Każdy suplement min 3 miesiace zeby zaczal tak naprawde działać, wiec startuj babo;)

Jak nie ma nic w pisiewie to szybko. A jak cos jest, to nawet tydzien, bo musza wiedzieć co uroslo:D

Ostatnia edycja:
Aniko, chyba niebajka pisała o posiewie nasienia. Mój emek robił dwa razy bo nam bardzo podwyższone leukocyty w nasieniu wychodziły. I na wynik czekaliśmy około tygodnia bo to się hoduje drobnoustroje na różnych pożywkach.

Niebajko, wiesz, że nam na miejscu, jest o tyle prościej szukać nowych rozwiązań. A Kredka...no cóż, odległość od "cywilizacji" trochę ją blokuje. Ale zobaczysz, jak już wróci do PL, to z takiego kopyta ruszy, że za nią nie nadążymy!;-)

reklama
Niebajko masz racje ja sie w tym wszystkim pogubilam... probuje szperac w necie ale te informacje sa tak rozbiegane ze bez owijania w bawelne powiem szczerze ze latwiej mi Was zapytac zebyscie mnie poprowadzily za reke:-* a najgorsze ze znowu bedac w pl mamy 1 dzien na wszystko i jeszcze m do dentysty umowilam dzisiaj bo jak sie uda to osemke wyrwie wiec jak zwykle wszystko bedzie na wariackich papierach:-) ja potrafie ogarnac wiele rzecxy jednoczesnie ale wszystkie medyczne sprawy to nie moja bajka... no ale zycie i tego wymaga od nas:-(

Kupie jutro ten koenzym i bede pila:-) i kupie cos dla m. Jak tylko bede miala bilety to zadzwonie za tym andrologiem ( malo ich strasznie bo wszedzie tylko urolodzy) diagnostyke mam w bielsku wiec m tam zrobi badania tzn morfologie bo pojedziemy tam po dentyscie ( a wlasnie jak bedzie mial w krwi znieczulenie to wplywa to na wyniki?) Zobaczymy co sie uda zalatwic w jeden dzien. Cos musimy do przodu posunac to wszystko... najgorsze ze ja od poczatku nam gdzies w podswuadomosci ze ten brak plemnikow ma jakas przyczyne... moze to ten wodniak ktorego ma? Ale ten pierwszy lekarz u ktorego byl w katowicach powiedzial mu ze on niczemu nie przeszkadza... szkoda tylko ze mu usg nie zdobil wtedy bo po to tam poszedl

Do góry