reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda tak jak napisałaś, z badaniami to oczywiście że poczekaj na wizytę w invicta, zobaczymy jaki przedstawia plan

Anika ale teraz będzie pozytywny stres ;) i już wyczytałam u Ciebie optymizm :) Alutka, dziękuję, ma się dobrze, rośnie i obym nie zapeszyla, ale robi się coraz bardziej pogodna, jest mniej krzyku i płaczu :)

reklama
Smerfeta, a to u Ciebie mialo byc szkolenie szczekajacego psa, czy u Kasik? Ciekawa jestem efektow:) Twoja Alunia, to dziewczyna z wielkim charakterem musi byc:) niech się zdrowo chowa!:)

U mnie dzisiaj sprzątanie... wiem, wiem - niedziela.. ale w koncu mam czas i sile:) lodowka lsni:D

Beti jak nastawienie?

Mam nadzieje, ze odpoczywacie:)):* milego popoludnia Kochane:*

Witam się niedzielnie,rosołek pyrka na swojskiej kurce :-) a moje nastawienie dziwne,na pewno inne niż ostatnio.Teraz po prostu bardziej się boję a i już ogarniają mnie mieszane uczucia :-(w czwartek kończy mi się zwolnienie od psychiatryka i nie wiem czy wracać juz do pracy (od 10 lutego na L4) czy jeszcze pójść na dwa tygodnie :eek: cholerka :angry:

Beti ja bym poszła bez wahania. skoro już tak długo jesteś to te dwa tygodnie wszystko wyjaśnią i będziesz miała dalej L-4 ciążowe :-)

Beti popieram. Zostan na l4!!! I nie denerwuj sie:-*

Ja jakos bez humoru dzisiaj.. moze temu ze deszcz za oknem i jakos jesien czuc w powietrzu...

Kredko mam podobny nastrój z racji tego że cały dzień w papierach siedzę:/
Kamisia trzymam już kciuki:)
Tak pisalyscie o badaniach i powiem że większość nazw pierwszy raz widziałam. Co do tarczycowych to co roku sobie robie i w normie mam. W szpitalu pobrali ode mnie 4 probowki i myślałam że przebadaja mnie wzdłuż i wszerz a tu tylko morfologie i jonogram zrobili .

reklama
witajcie dziewczyny, za mną intensywny weekend z M, moim bratem i jego dziewczyna:) miło bardzo, no i czasu niewiele na forum, więc dopiero ograniam ;)

Kamisia, kciuki za jutro! będę wyglądac wieści od CIebie!

dobrego tygodnia Wam życzę! :)

Do góry