reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti ja bym sobie glowy praca nie zawracala. Siedz na tylku:)

Kamisia kciuki!!!!

Aniko:** maxymalny poziom luzu wlacz na najbliższy tydzień; ) bardzo prosze:*

M:) jeszcze troszkę :)

Dxiewczyny nie zamulac! Cyc do przodu i heja banana:) co nas nie zabije....;)

Ostatnia edycja:
reklama
Aniko super wiadomości (wiem trochę późno pisze) ;) czekamy z niecierpliwością na przyszły tydzień :)

.. To nas wzmocni ;)
Beti nie można się łamać. Napewno w końcu wszystko dobrze się skończy i trzeba w to wierzyć bo inaczej byśmy wszystkie zalamaly się. ;)
Ciesze się ze jesteśmy tutaj razem. Bo "w kupie siła" heh

Ostatnia edycja:
Niebajka to ja próbowałam wytresować psa... próbowaliśmy z M i poleglismy. Niektóre elementy tresury nadal prowadzę ale z tym szczekaniem to jeszcze dalsza droga...
Mogę zapytać Na jakich zasadach jesteś zatrudniona? Umowa zlecenie? Bo zastanawiam się czemu nie jesteś na L4 :)

Kamisia kciuki za jutro!

WRZESIEŃ

21 - Kamisia -
beta hcg
21 - marzen88 - wizyta u gina
22 -
25 - Zuzik85 -
wizyta u gina
26 - Beti39 -
beta hcg
27 -
28 - M26 -
wizyta u gina
29 - Stacy -
wizyta u gina
29 - anika11 -
crio!!!

Lumia - kolejny krok - badania immunologiczne

Ostatnia edycja:
Witaj marzen88!
Dziękuję, że pytasz;-) Nie chcę zapeszać, ale chyba wkraczam w lepsze czasy. póki co, mdłości i wymioty minęły. Niestety dużo schudłam. I jak cieszyłam się z rosnących cycków, tak teraz znowu małe jak przed ciążą! Ha!:-D W piątek na wizycie pooglądam sprawcę tego wszystkiego <3

reklama
Do góry