reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oooo, dostaniesz po gołej dupie!!! Trzymasz nas wszystkich w wielkiej niewiadomej, chociaż i tak myślę, że to formalność. Już tyle nie masz okresu, że nie może być inaczej.

reklama
Ruda, masz chyba nerwy ze stali:-) Ja jutro z samego rana biegnę do labo i niech się dzieje co chce, ale taka niepewność mnie wykańcza. Co prawda nie mam złudzeń co do wyniku, ale zawsze jest ta iskierka nadziei.
Sony a jak u Ciebie??

Lilonka, jakoś tak czas mi się strasznie dłuży. Czasami mnie nachodzą myśli, czy nie mogłam od razu próbować, a nie robić jeden cykl przerwy. W pracy jest coraz gorzej, a nie ukrywam, że cieszyłam się poprzednio, że już będę miała z nią święty spokój, a jednak tak nie było. Jestem niecierpliwa, nie mogę się doczekać @ aby znów cały proces zacząć od nowa. Szkoda, że nie mamy owulacji co 10 dni:) Stara już jestem, to by się już chciało :-D

No przydała by się częstsza owu:-) szanse by wzrosły trzykrotnie.
Ja na początku w starej pracy też tak myślałam, męczyłam się okropnie - ale myślałam, że każdy miesiąc to ten ostatni i zaraz pójdę na l4 i tak minęło prawie 2 lata. W końcu pracę zmieniłam - jest podobnie stresująco, ale dużo lepiej płatne.
Za niecały mięsiąc mam urodziny -29. Ostatni rok przed magiczną 30. Czas ucieka mi z prędkością światła. A koleżanki mają już drugie dzieci. Już chłodzę martini na jutro.

To trzymam mocno kciuki za wymarzony prezent na urodzinki. Mała u nas różnica wiekowa. Też wiem jak to jest jak koleżanki mają już dzieci w wieku 10 lat, a ja nadal nic.

A widzisz Lilonka, źle przeczytałam, my jesteśmy w tym samym wieku, tylko ja ponad miesiąc jestem starcza;) Niestety mój prezent na urodziny był najgorszym prezentem jaki dostałam:(

reklama
biedne oddajcie mi troche tych lat, ja mam jeszcze 8 lat do 30chy, moge sie troszke postarzec nie bede narzekac. Ide sie umowic po jutrze na laparooooooo aaaaaaaa boje sie :(

Do góry