reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko!!!!! marsz do lekarza!!! sie zdenerwowałam teraz na Ciebie... :p

Marzen, co za pech - masz trochę wolnego, a Ciebie też cos złapało :/ wybierasz się do lekarza, czy poki co walczysz sama?

pozdrawiam Was z mojego remontowego pobojowiska ;)

reklama
Przykra sprawa z tymi chorobami. Mój m tez coś złapał. Od wczoraj ból gardła, gorączka. Poszedł spać do drugiego pokoju by mnie nie zarazić ;-)

Niebajko idziesz do lekarza?

Dziewczyny lekarz mi powie, ze nic mi nie wolno, mam jesc cebule i czosnek (od ktorych mam mdlosci ze hoho:D) pic duzo plynow i lykac wit C. Znam ich spiewke:p
Dopoki nie ma anginy, to nic nie zrobią;) a ja czuje ze ogolem nie jest zle:p niestety pogoda jest jaka jest i bede dlyzej wracac do siebie. Zwlaszcza po osłabieniu lekami i encortonem. No nie ma sily!

Stacy niech M sie kuruje na wesele!!! Ale pogrom... lato i wszyscy się rozkładają :/

Aniko nie denerwuj sie, Tobie to niewskazane :**

Niebajko, ale wolne weź! ja wiem, że lekarz Ci wiele więcej nie powie, nie doradzi, ale wszyscy będą spokojniejsi, jak wylądujesz na kanapie ;)

Kochana, u mnie poziom stresu utajonego (no bo przeciez staram sie nic nie pokazywac) wysoki, ale jest to suma wszytskiego, co tu sie dzieje :)

Stacy, u nas tez w sobote weselisko, ale odmówilismy, bo byliśmy przekonani, że bedziemy wtedy juz intensywnie działać w temacie ivf. a tu sie okazuje, ze my jeszcze w polu i zrezygnowac tez bedziemy musieli z tego, zaplanowanego na 22.08 :/ się nie pobawimy :p

stacy :-D:-D

marzen88 zdrowiej kochana

niebajka to prawda, że lekarz nic ci nie poda, ale choćby zwolnienie, przyznasz, że powinnaś wyleżeć. ale napewno wiesz co robisz :-)

anika na kiedy masz zaplanowany koniec remontu??

M26 ja nie pomogę ws leków, ale bardzo Ci kibicuję.

nie było mnie chwilkę, bo powrót do pracy wprowadził w szok mój organizm. w poniedziałek było 10min po 7 a czułam się jakby było już 15min po 7:-D coś fruwa w powietrzu. wczoraj bardzo bolała mnie głowa, byłam pewna , że to przez ten upał. wzięłam chłody prysznic , nawodniłam się a tu nic. ból był taki, że myślałam że wylewu dostanę, a później jak doszły wymioty to masakra. ale to pomogło. bo udało mi się przespać noc.

dostałam kolejne wyniki i wykluczają one u mnie zespół antyfosfolipidowy. czekam jeszcze na białko S i p/c p. łożysku. jakoś tak mi ręce opadły. kolejne wyniki wskazują że wszystko dobrze, a przecież jest źle.
myślę sobie, że nam poprostu została przypisana rola rodziców adopcyjnych i taka oto sytuacja. przedwczoraj dowiedziałam się że znajomi nie mogą mieć dzieci i zdecydowali się na adopcję, on sobie żarty stroi, że jak najbardzie za jest pod warunkiem, że to będzie 18 letnia mulatka. pomyślałam nie jesteśmy sami...

reklama
Magda, pamiętam, jak kiedys u lekarki powiedziałam, ze już wolałabym, zeby cos konkretnego z tych badan wynikło i wiedziałabym, na czym stoję. A ona wtedy madrze mi odpowiedziała "niech mi Pani wierzy, nie chciałaby Pani usłyszec, ze Pani macica jest neizdolna do utrzymania ciązy, a to przeciez konkret...". No i ma rację. Choć łatwiej nam walczyc, gdy przeciwnika znamy, to lepiej by zbyt groźny nie był ;)

dziewczyny, wiele z Was skarzy się na oslabienie i infekcje w ostatnich dniach, myślę, że to wszytsko przez te upały, ciśnienie itp. no zwariowac mozna. w Poz dzisiaj trochę wieje, więc jest chłodniej, ale za to głowa napieprza :/

Magda, urlop na jakies 3tygodnie zaplanowany, bo to osobno łazienka, osobno toaleta i korytarz. SPoro pracy, bo rury, instalacja elektryczna, gładzenie, itp ale bedzie pięknie :) a ja nie mam warunków, by lezec i delektowac się ciszą i ryć sobie w głowie przed ivf i dobrze :D

Do góry