reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko!!!!! marsz do lekarza!!! sie zdenerwowałam teraz na Ciebie... :p

Marzen, co za pech - masz trochę wolnego, a Ciebie też cos złapało :/ wybierasz się do lekarza, czy poki co walczysz sama?

pozdrawiam Was z mojego remontowego pobojowiska ;)

reklama
Przykra sprawa z tymi chorobami. Mój m tez coś złapał. Od wczoraj ból gardła, gorączka. Poszedł spać do drugiego pokoju by mnie nie zarazić ;-)

Niebajko idziesz do lekarza?

Dziewczyny lekarz mi powie, ze nic mi nie wolno, mam jesc cebule i czosnek (od ktorych mam mdlosci ze hoho:D) pic duzo plynow i lykac wit C. Znam ich spiewke:p
Dopoki nie ma anginy, to nic nie zrobią;) a ja czuje ze ogolem nie jest zle:p niestety pogoda jest jaka jest i bede dlyzej wracac do siebie. Zwlaszcza po osłabieniu lekami i encortonem. No nie ma sily!

Stacy niech M sie kuruje na wesele!!! Ale pogrom... lato i wszyscy się rozkładają :/

Aniko nie denerwuj sie, Tobie to niewskazane :**

Niebajko, ale wolne weź! ja wiem, że lekarz Ci wiele więcej nie powie, nie doradzi, ale wszyscy będą spokojniejsi, jak wylądujesz na kanapie ;)

Kochana, u mnie poziom stresu utajonego (no bo przeciez staram sie nic nie pokazywac) wysoki, ale jest to suma wszytskiego, co tu sie dzieje :)

Stacy, u nas tez w sobote weselisko, ale odmówilismy, bo byliśmy przekonani, że bedziemy wtedy juz intensywnie działać w temacie ivf. a tu sie okazuje, ze my jeszcze w polu i zrezygnowac tez bedziemy musieli z tego, zaplanowanego na 22.08 :/ się nie pobawimy :p

stacy :-D:-D

marzen88 zdrowiej kochana

niebajka to prawda, że lekarz nic ci nie poda, ale choćby zwolnienie, przyznasz, że powinnaś wyleżeć. ale napewno wiesz co robisz :-)

anika na kiedy masz zaplanowany koniec remontu??

M26 ja nie pomogę ws leków, ale bardzo Ci kibicuję.

nie było mnie chwilkę, bo powrót do pracy wprowadził w szok mój organizm. w poniedziałek było 10min po 7 a czułam się jakby było już 15min po 7:-D coś fruwa w powietrzu. wczoraj bardzo bolała mnie głowa, byłam pewna , że to przez ten upał. wzięłam chłody prysznic , nawodniłam się a tu nic. ból był taki, że myślałam że wylewu dostanę, a później jak doszły wymioty to masakra. ale to pomogło. bo udało mi się przespać noc.

dostałam kolejne wyniki i wykluczają one u mnie zespół antyfosfolipidowy. czekam jeszcze na białko S i p/c p. łożysku. jakoś tak mi ręce opadły. kolejne wyniki wskazują że wszystko dobrze, a przecież jest źle.
myślę sobie, że nam poprostu została przypisana rola rodziców adopcyjnych i taka oto sytuacja. przedwczoraj dowiedziałam się że znajomi nie mogą mieć dzieci i zdecydowali się na adopcję, on sobie żarty stroi, że jak najbardzie za jest pod warunkiem, że to będzie 18 letnia mulatka. pomyślałam nie jesteśmy sami...

reklama
Magda, pamiętam, jak kiedys u lekarki powiedziałam, ze już wolałabym, zeby cos konkretnego z tych badan wynikło i wiedziałabym, na czym stoję. A ona wtedy madrze mi odpowiedziała "niech mi Pani wierzy, nie chciałaby Pani usłyszec, ze Pani macica jest neizdolna do utrzymania ciązy, a to przeciez konkret...". No i ma rację. Choć łatwiej nam walczyc, gdy przeciwnika znamy, to lepiej by zbyt groźny nie był ;)

dziewczyny, wiele z Was skarzy się na oslabienie i infekcje w ostatnich dniach, myślę, że to wszytsko przez te upały, ciśnienie itp. no zwariowac mozna. w Poz dzisiaj trochę wieje, więc jest chłodniej, ale za to głowa napieprza :/

Magda, urlop na jakies 3tygodnie zaplanowany, bo to osobno łazienka, osobno toaleta i korytarz. SPoro pracy, bo rury, instalacja elektryczna, gładzenie, itp ale bedzie pięknie :) a ja nie mam warunków, by lezec i delektowac się ciszą i ryć sobie w głowie przed ivf i dobrze :D

Do góry